O fetiţă de un an, nesupravegheată de părinţi, s-a înecat într-o găleată cu apă

O fetiţă de un an, nesupravegheată de părinţi, s-a înecat
într-o găleată cu apă

FOTO arhivă Adevărul

Micuţa a fost resuscitată chiar de părinţi, iar medicii au transferat-o la un spital din Iaşi, dar starea ei este foarte gravă.

Un incident ce poate avea consecinţe tragice a avut loc vineri seara în comuna vasluiană Zorleni. O fetiţă de un an şi o lună a fost descoperită de familie înecată, cu capul într-o găleată cu apă.

Copila, lăsată nesupravegheată în curte, s-a jucat cel mai probabil pe terasa casei şi, curioasă, s-a aplecat spre găleata plină, căzând cu capul în apă. 

Părinţii   susţin  că ar fi lăsat copila fără supraveghere aproximativ 10 minute, însă medicii cred că micuţa a stat cu capul în apă mult mai mult timp, ţinând cont că au găsit-o într-o stare foarte gravă.

„În această seară (17.09. a.c.- n.r.),  Ambulanţa  Bârlad a fost solicitată la Zorleni pentru o fetiţă în vârstă de 1 an şi o lună, găsită de familie înecată cu capul într-o găleată cu apă. Familia a primit indicaţii de resuscitare prin telefon, iar la caz a fost trimisă o ambulanţă C2 din Bârlad ce a ajuns la caz în câteva minute. Medicul  de pe ambulanţă a găsit copilul în stare foarte gravă, în comă profundă, instabil  hemodinamic şi respirator. După stabilizare, copilul a fost transportat în regim de urgenţă la Spitalul Bârlad. După ce a fost investigată  la CPU Bârlad, a fost trimisă de la Vaslui o ambulanţă de terapie intensivă mobilă pentru transferul copilului la Spitalul de copii <<Sfînta Maria>> din Iaşi.”, a declarat medicul  Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui pentru Vremea Nouă.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Tatăl-erou din Vaslui. A salvat un copil care se îneca într-un bazin lăsat de izbelişte de autorităţi VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările