Doreii lovesc din nou. Pericol de explozie la intrarea în Vaslui, când nişte muncitori au spart o ţeavă de gaze

Doreii lovesc din nou. Pericol de explozie la intrarea în Vaslui, când nişte muncitori au spart o ţeavă de gaze

FOTO arhivă Adevărul

Pompierii vasluieni şi reprezentanţii societăţii locale de distribuţie a gazelor au intervenit pentru a evita producerea unei explozii la o ţeavă de gaze fisurată de o echipă de muncitori care lucra la reţeaua de canalizare a oraşului.

Mai mulţi muncitori care efectuează o lucrare la reţeaua de canalizare a municipiului Vaslui au spart marţi, 5 iulie, o ţeavă de gaze la intrarea în municipiul Vaslui, spre localitatea Negreşti.

La faţa locului s-au deplasat pompierii, o echipă a societăţii de distribuţie a gazelor şi un echipaj rutier care a asigurat zona şi fluidizarea traficului.  

„Detaşamentul de pompieri Vaslui asigură măsuri PSI la o ţeavă de gaze naturale care a fost avariată de angajaţii unei societăţi comerciale. Intervenţia are loc în municipiul Vaslui, pe strada Călugăreni, în zona Motor Grup – Agroland. La faţa locului intervin şi trei echipe ale distribuitorului zonal de gaze naturale. Ţeava de gaz a fost avariată (spartă) pe timpul efectuării lucrărilor de săpături mecanizate pentru canalizare, în municipiul Vaslui”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Faimosul şef de la Apele Române anchetat de DNA pentru angajarea unei chelneriţe pe post de inginer are un nou dosar penal

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările