Doliu în lumea cosmeticienelor. Una dintre cele mai apreciate stiliste de sprâncene s-a stins la doar 46 de ani

Doliu în lumea cosmeticienelor. Una dintre cele mai apreciate stiliste de sprâncene s-a stins la doar 46 de ani

Cristina Chirica

Cristina Chirica, cunoscută ca fiind una dintre cele mai apreciate stiliste de sprâncene din Vaslui s-a stins din viaţă la 46 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristina a pierdut lupta cu cancerul la sân, afecţiunea nemiloasă pe care a încercat în zadar să o învingă. Apreciată pentru măiestria cu care lucra, era cunoscută pe plan local drept „o regină a sprâncenelor”. Vestea morţii ei premature a stârnit un val de emoţie. Zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate pe reţele de socializare de către cei care au cunoscut-o.

”Ştiu că nu este bine să pui la îndoială hotărârile celui de sus ... că El e cel care ştie cel mai bine cât ne este dat să ducem, când ne soseşte ceasul ... Dumnezeu a grăbit plecarea ta doar pentru că El are întotdeauna nevoie de oameni buni. Din pacate ai fost aleasă să părăseşti această lume într-un mod atât de dur ... nu meritai asta ...viaţa e nedreaptă! Să veghezi de sus asupra celor dragi ţie ... zbor lin spre înaltul cerului, suflet frumos! Adio, înger al sprâncenelor ...pe mai târziu”, a scris o apropiată a Cristinei.

”Ai plecat prea repede dintre noi şi ai lasat puiutii tai singuri. Ne-ai promis că nu te dai batută Cris...vei rămăne în sufletele noastre frumoasa noastră, nu te vom uita niciodata şi o sa ne lipseşti Crisss, cuvintele nu îşi mai au rost acum”, a transmis o altă cunoştinţă. 

”Nu realizez că nu vei mai fi. Dumnezeu să te ierte şi să te odihneasca în pace suflet bland, ”Regina sprâncenelor” cum îmi plăcea să-ti spun. Ai plecat prea repede. Aş fi vrut să mă vad cu tine în alt mod nu adcându-ţi flori pe ultimul drum. Vei ramane mereu în sufletele noastre. Condoleanţe familiei si multă putere”, a scris o altă prietenă a Cristinei Chirica.

Ultima fotografie a Cristinei realizată în urmă cu două luni

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: