Caz aiuritor la Huşi. Autorităţile au asfaltat o stradă doar pe 25 de metri ca să scape de reclamaţiile unui localnic

Caz aiuritor la Huşi. Autorităţile au asfaltat o stradă
doar pe 25 de metri ca să scape de reclamaţiile unui localnic

Autorităţile din Huşi s-au oprit cu asfaltarea la poarta bărbatului care i-a reclamat FOTO vremeanoua.ro

Un bărbat din Huşi, care locuieşte pe o stradă ce devine împracticabilă la fiecare ploaie, a reuşit să determine autorităţile locale să demareze asfaltarea ei, după ce timp de şapte luni a depus numeroase reclamaţii.  Acesta nu s-a aşteptat însă ca asfaltarea să se realizeze doar pe 25 de metri, din şoseaua principală până la imobilul unde locuieşte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gabriel Romila locuieşte pe strada Dumitru Cotlon din Huşi şi, ca şi vecinii săi, s-a săturat ca la fiecare ploaie să înoate la propriu prin noroaie. Prin urmare, a decis acum şapte luni să posteze imagini de pe strada cu pricina, însoţite de mesaje de genul:  “Ruşine să vă fie. Să vă văd eu la cerşit voturi pe străzi. Am ajuns să îmi fac eu drumul singur, nesimţiţilor”.

“Strada Dumitru Cotlon, bătaia de joc a oraşului Huşi! Interesează pe cineva, ori mai urmează să ne băgaţi în mormânt pe propria stradă! Ruşine!”, a fost un alt mesaj, scrie Vremea Nouă.

“Strada Dumitru Cotlon a ţinut până la prima ploaie! Cratere, oameni buni! Apoi să nu vă înjure lumea, stimaţi edili ai mun. Huşi?! Puteţi dormi? Salariile vă intră pe card? De restul vă doare undeva! Ruşine, domnilor, Ruşine!”, a scris pe reţelele de socializare bărbatul şi în luna iulie,  ataşând la mesaje şi poze care vorbeau de la sine despre condiţiile de Ev mediu în care trebuiau să circule pe strada amintită.

O asfaltare în bătaie de joc

Mesajele din mediul online au stârnit reacţii aprinse de la toţi locuitorii din Huşi, iar într-un final, după şapte luni de postări, autorităţile locale au decis să reacţioneze. Au trimis pe strada amintită mai multe utilaje şi echipe, iar toată lumea credea că va avea loc în sfârşit asfaltarea la care visau.

Gabriel Romila FOTO vremeanoua.ro

Nimeni nu se aştepta însă la ce avea să urmeze. Asfaltarea s-a făcut într-adevăr, însă doar pe o porţiune de 25 de metri, din şoseaua principală fix până în poarta imobilului unde locuieşte Gabriel Romila. Imaginile surprinse acolo vorbesc, de altfel, de la sine. Bărbatul i-a mulţumit primarului şi consilierilor locali,dar crede că asfaltarea trebuie realizată până la capătul străzii unde locuieşte, aşa cum era normal să se facă de la început.

FOTO vremeanoua.ro

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Reclamaţii în lanţ în cazul schimbării furnizorului de energie electrică. Mulţi români se plâng de scumpiri

Şeful CNAS recomandă pacienţilor refuzaţi la analize pe motiv că s-au terminat banii să facă reclamaţii

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările