Un pompier care a ajutat victimele unui accident rutier, când era în timpul său liber, felicitat de ISU Drobeta

Un pompier care a ajutat victimele unui accident rutier, când era în timpul său liber, felicitat de ISU Drobeta

Plutonierul major Gabriel Liciu

Plutonierul major Gabriel Liciu a fost felicitat, miercuri, de conducerea Inspectoratului, după ce acesta a sărit cu o zi în urmă în ajutorul victimelor unui accident de circulaţie, când era timpul său liber.

Ştiri pe aceeaşi temă

Plutonierul major Gabriel Liciu, pompier în cadrul Detaşamentului de Pompieri Orşova, aflându-se în afara programului de lucru, nu a rămas indiferent la observarea unui accident rutier, produs marţi, 13 februarie, pe DN 6, zona Gura Văii, în care un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Dând dovadă de spirit civic şi solicitudine, pompierul a acordat primul ajutor medical uneia dintre cele două victime ale accidentului rutier şi a decuplat bornele de la bateria autoturismului, reuşind să înlăture riscul producerii unei explozii la locul evenimentului.


„Pentru profesionalismul manifestat în afara programului de lucru, dovadă a implicării permanente în sprijinul semenilor, necondiţionată de îndeplinirea sarcinilor de serviciu, plutonierul major Gabriel LICIU a fost felicitat de conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al judeţului Mehedinţi”, spune Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

 

citeste totul despre: