Un pompier care a ajutat victimele unui accident rutier, când era în timpul său liber, felicitat de ISU Drobeta

Un pompier care a ajutat victimele unui accident rutier, când era în timpul său liber, felicitat de ISU Drobeta

Plutonierul major Gabriel Liciu

Plutonierul major Gabriel Liciu a fost felicitat, miercuri, de conducerea Inspectoratului, după ce acesta a sărit cu o zi în urmă în ajutorul victimelor unui accident de circulaţie, când era timpul său liber.

Ştiri pe aceeaşi temă

Plutonierul major Gabriel Liciu, pompier în cadrul Detaşamentului de Pompieri Orşova, aflându-se în afara programului de lucru, nu a rămas indiferent la observarea unui accident rutier, produs marţi, 13 februarie, pe DN 6, zona Gura Văii, în care un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Dând dovadă de spirit civic şi solicitudine, pompierul a acordat primul ajutor medical uneia dintre cele două victime ale accidentului rutier şi a decuplat bornele de la bateria autoturismului, reuşind să înlăture riscul producerii unei explozii la locul evenimentului.


„Pentru profesionalismul manifestat în afara programului de lucru, dovadă a implicării permanente în sprijinul semenilor, necondiţionată de îndeplinirea sarcinilor de serviciu, plutonierul major Gabriel LICIU a fost felicitat de conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al judeţului Mehedinţi”, spune Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările