O casă distrusă într-un incendiu la Ilovăţ

O casă distrusă într-un incendiu la Ilovăţ

Casa a rămas fără acoperiş FOTO Corina Macavei

Un incendiu puternic a mistuit sâmbătă acoperişul unei case în comuna mehedinţeană Iloviţa. Primele indicii arată că focul a pornit de la soba respectivă, care avea coşul necurăţat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi bărbaţi din comuna Iloviţa au rămas fără un acoperiş deasupra capului, după ce casa le-a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă dimineaţa, pompierii fiind solicitaţi la faţa locului să intervină pentru stingerea incendiului.

Proprietarul casei a făcut sâmbătă dimineaţa focul în sobă, după care a plecat la o vecină să o ajute la treburile gospodăreşti. În scurt timp, locuinţa i-a fost cuprinsă de flăcări. Primele indicii arată că focul a pornit de la soba respectivă, care avea coşul ne curăţat.

Localnicii din Ilovăţ au intervenit cu găleţi de apă ca să stingă focul, dar au sunat şi la 112.În momentul în care au ajuns forţele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, incendiul era deja localizat. A fost distrus acoperişul casei din cărămidă, dar şi tavanul.

Citeşte şi:

Explozie urmată de incendiu la Comana

Casă cuprinsă de flăcări la Bughea de Sus, salvată de intervenţia rapidă a pompierilor


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: