Furturile şi condusul sub influenţa alcoolului, infracţiunile de sezon, în judeţul Mehedinţi

Furturile şi condusul sub influenţa alcoolului, infracţiunile de sezon, în judeţul Mehedinţi

Foto arhivă

Siguranţa cetăţeanului, în perioada sărbătorilor este prioritatea forţelor de ordine. Planul de măsuri pentru asigurarea liniştii, în luna decembrie, scoate în stradă 700 de poliţişti

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada sărbătorilor, hoţii sunt mai activi ca de obicei pentru că profită de neglijenţa oamenilor. La acest lucru s-au gândit şi poliţiştii şi au luat o serie de măsuri pentru a preveni infracţiunile.

În luna  decembrie, au crescut furturile de material lemnos şi de animale. Un alt fenomen îngrijorător este condusul sub influenţa alcoolului.

„Din data de 10 decembrie am realizat un plan de măsuri la nivel judeţean. Vom desfăşura activităţi cu caracter preventiv. În această activitate care va ţine până după 10 ianuarie sunt angrenaţi 700 de poliţişti. 

În această perioadă predomină infracţiunile la regimul silvic, furtul de  animale şi păsări şi infracţiuni la regimul rutier, este acum un fenomen conducerea autoturismelor sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat Ştefan Ponea , şeful poliţiei mehedinţene.
 

Planul de măsuri şi siguranţa cetăţenilor au fost discutate, astăzi, în cadrul unei videoconferinţe.

„Suntem pregătiţi pentru orice intervenţie, există furturi din locuinţe în partea de sud a judeţului, iar acolo planul de măsuri va fi mult mai aspru”, a declarat Ion Mîţu, prefectul judeţului Mehedinţi.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările