Adriana Ganea stă cu ochii pe efectul medicamentelor

Adriana Ganea stă cu ochii pe efectul medicamentelor

Adriana Ganea

Adriana şi-a dorit să lucreze în farmacie sau în controlul alimentelor însă a ajuns să activeze în domeniul farmacovigilenţei

Ştiri pe aceeaşi temă

Adriana este  medic veterinar primar şi director executiv adjunct la Diecţia Sanitar Veterinară din Mehedinţi.

 Încă din generală şi-a dorit să urmeze un liceu în Bucureşti, ceea ce a şi reusit. A fost elevă a liceului Agro-industrial Băneasă.

Primii doi ani de liceu i-a facut în domeniul apiculturii, iar mai apoi la îndrumarea profesorului de chimie organică s-a transferat la o clasă veterinară, care la aceea vreme era o clasă de top.

 „ Am făcut primii doi ani de liceu pe apicultură, iar datorită profesorului de chimie organică care m-a îndrumat către veterinar, am terminat Liceul Agro-Industrial Băneasa, şi cred că a fost o alegere foarte bună. Iniţial am optat pentru farmacie, dar nu eram pregătită pentru chimia anorganică şi atunci am mers pe medicină veterinară” ne-a spus Adriana.

Meseria de medic veterinar o practică încă din anul 1999, când s-a angajat pentru prima dată la o circumscripţie sanitar veterinară din comuna Vânjuleţ unde a lucrat pentru o perioadă de şase luni.

 Apoi alături de soţul ei s-a înscris la master în Bucureşti, perioadă în care a şi lucrat în producţie, la o fabrică de mezeluri unde acorda asistenţă sanitar veterinară, ca mai apoi să-şi desfăşoare activitatea la două unităţi, una de prelucrare şi alta de inserare a peştelui.

După terminarea masterului s-a întors în Drobeta Turnu Severin, aici lucrând, pentru o perioadă relativ scurtă, la laboratorul sanitar de la Halânga la secţia de virusologie.

Din 2006 s-a angajat la compartimentul de farmacovigilente şi furaje, dar pe lânga asta mai are două decizii şi anume lucreaza pe comerţul sanitar şi este purtătorul de cuvânt la Direcţia Sanitar Veterinară din Severin.

Cea din urmă activitate îi place foarte mult datorită faptului că reuşeşte să comunice foarte mult cu oamenii.

Cu toate că are programul foarte încărcat nu renunţă la nici una dintre responsabilităţile pe care şi le-a asumat.

Această activitate mi se pare foarte plăcută, mai ales că lucrez la biroul de relaţii cu publicul, comunicarea cu oamenii îmi place foarte mult. Deşi am programul foarte încărcat nu am renunţat la cele trei compartimente pe care le coordonez. E plăcut , dar şi greu, câteodată, ăentru că trebuie să şti cum să vorbeşti, să fi plăcut ca oamenii să înţeleagă într-un timp cât mai scurt” ne-a mărturisit Adriana.

Cu toate că iniţial şi-a dorit să lucreze în controlul alimentelor soarta i-a purtat paşii într-o cu totul altă direcţie.

Mi-am dorit să lucrez în controlul alimentelor, dar soarta a decis să urmez acest master pe farmacie şi să ajung în final să lucrez pe farmacovigilenţă şi asta m-a ajutat foarte mult” conchide Adriana Ganea.


ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI:
Cum vă petreceţi timpul liber?
Puţinul meu timp liber îl petrec alături de familia mea. De asemenea cand am timp le fac fetiţelor mele prăjituri, acesta fiind unul din hobby-urile mele pe care l-am moştenit de la mama mea. Printre picături mai şi citesc, lecturez în special cărţi care mă învaţă cum să comunic şi să înteleg mai mult sexul opus.

Ce apreciaţi la oamenii cu care intraţi în contact?
Admir foarte mult verticalitatea oamenilor, curajul acestora de a spune lucrurilor pe nume. Apreciez cinstea, sinceritatea şi corectitudinea.


 Ce-i place?
Îmi plac oamenii sinceri şi volubili. Eu sunt o persoană vulcanică şi întotdeauna spun lucrurilor pe nume, poate că uneori doare şi poate că suport şi consecinţele pentru lucrul acesta. Apreciez oamenii direcţi, ceea ce astăzi nu ştiu dacă reprezintă o calitate.


Ce nu-i place?
Nu-mi plac oamenii care încearcă să ma mintă şi să-mi ascundă lucruri pe care eu ar trebui să le ştiu. De asemenea detest oamenii care nu-mi acordă încredere, nu cred că pot avea o relaţie cu ei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: