Sistemul informatic al Casei de Sănătate, oprit până săptămâna viitoare

Sistemul informatic al Casei de Sănătate, oprit până săptămâna viitoare

Sistemul informatic al CJAS va fi oprit FOTO Arhivă Adevărul

Ca urmare a unei adrese de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, reprezentanţii Casei Judeţene anunţă toţi furnizorii de servicii medicale şi farmaceutice aflaţi în relaţie contractuală cu CJAS Tulcea că Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) şi Sistemul Informatic de Prescripţie Electronică (SIPE) vor fi oprite temporar.

Ştiri pe aceeaşi temă

De astăzi, 22 noiembrie 2012, de la ora 18:00 până luni, 26 noiembrie 2012, ora 7:00, sistemele informatice ale Casei Naţionala de Asigurări de Sănătate, respectiv Sistemul Informatic Unic Integrat şi Sistemul Informatic de Prescripţie Electronică, vor fi oprite temporar în vederea desfăşurării activităţilor de instalare necesare pregătirii intrării în funcţiune a Sistemului Informatic al Cardului Naţional de Asigurări Sociale de Sănătate (SICNASS).
Trei salariaţi ai instituţiei participă la instruirea organizată în acest sens la Casa de Sănătate Braşov, spune Eugenia Vasile, preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Tulcea.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările