Petiţie pentru redeschiderea bisericilor: Răspunsul unui român: „Nu mă interesează dacă mai mor oameni bătrâni, sunt egoist şi vreau să câştig bani ca preot“

Petiţie pentru redeschiderea bisericilor: Răspunsul unui român: „Nu mă interesează dacă mai mor oameni bătrâni, sunt egoist şi vreau să câştig bani ca preot“

Voluntari în combinezoane de protecţie la slujba din Vinerea Marea la Biserica Sf Pantelimon din Bucureşti FOTO Inquam Photos / George Călin

Un preot de la o parohie din Tulcea a iniţiat o petiţie prin care vrea să sensibilizeze autorităţile să redeschidă bisericile în vreme de pandemie.

Ştiri pe aceeaşi temă

La 1 mai 2020, Alexandru Octavian Balaban. preot la Dăeni, a iniţiat petiţia „Deschideţi biserica“, invocând mai multe argumente: 
 
 
Deschideţi bisericile!!!😭😭😭
 
-mă doare când Biserica e goală iar autobuzele sunt pline;
-mă doare când Biserica e goală iar vămile sunt deschise;
-mă doare când magazinele sunt pline, iar Biserica e închisă;
-mă doare când pieţele sunt pline, dar Biserica e goală;
-mă doare când ştiu că oficial cel mai mare focar de infecţie e Biserica, şi nu mall-ul, piaţa, marketul sau autobuzul“.
 
 
Până duminică la prânz, petiţia a fost semnată de 153 de oameni. Marea majoritate a celor care vor să sensibilizeze autorităţile astfel au lăsat şi mesaje pro, însă unii s-au declarat total împotrivă. „Nu mă interesează dacă mai mor oameni bătrâni, sunt egoist şi vreau să câştig bani ca preot“, a lăsat ca mesaj unul dintre utilizatori.  
 
Preotul Alexandru Balaban
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: