Mărturisirea şoferului care a provocat masacrul rutier din Tulcea: „Eram mândru de maşină. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat“

Mărturisirea şoferului care a provocat masacrul rutier din Tulcea: „Eram mândru de maşină. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat“

Şoferul care a provocat tragedia în judeţul Tulcea

Şoferul inconştient care a ucis trei oameni după ce a intrat cu viteză extrem de mare într-o curte dintr-un sat din judeţul Tulcea este în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marcel Radu, de 39 de ani, a fost audiat de oamenii legii din Tulcea cu privire la cauzele producerii accidentului care a avut loc duminică şi care s-a soldat cu moartea a trei oameni. El le-a spus anchetatorilor că a făcut-o din teribilism şi că era mândru de maşină, un BMW argintiu, care însă a luat foc în urma impactului. Tulceanul a spus că îi pare rău de faptul că din cauza lui au murit trei oameni, adăugând că a fugit de la locul tragediei pentru că s-a speriat.
 
Duminică, el se afla la volanul unui autoturism BMW pe DE 87 şi, la ieşirea din comuna Văcăreni, din cauza vitezei excesive, a ieşit de pe şosea şi s-a oprit în curtea unei locuinţe. În urma accidentului, au murit un copil de 3 ani, mama sa, de 26 de ani, care era însărcinată în şapte luni, şi bunica, în vârstă de 79 de ani. 
 
Tragedia a fost transmisă live pe Facebook. Iniţial, conducătorul auto a fugit de la locul accidentului, fiind depistat de către poliţişti în Luncaviţa. La testarea cu aparatul etilotest, acesta avea o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
 
 
Maşina făcută zob în curtea casei FOTO Facebook/ Radar Iaşi
 
Marcel Radu provine dintr-o familie săracă, din comuna Luncaviţa. Ambii săi părinţi, care erau în vârstă, au murit şi el lucra acum în străinătate, oficial, în domeniul construcţiilor. Când se întorcea acasă, foarte rar, îşi dispera vecinii cu petrecerile pe care le ţinea până târziu în noapte. Oamenii se plângeau la Poliţie şi la Primărie şi, pentru moment, tânărul dădea muzica mai încet, însă în scurt timp dădea iar mai tare. 
 
„Este cazul clasic al românului care s-a îmbogăţit rapid în străinătate prin cine ştie ce căi ilegale şi, când venea acasă, se dădea mare cu banii pe care îi are“, spun localnicii.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: