Bărbatul care a violat o văduvă de 62 de ani a fost trimis în judecată

Bărbatul care a violat o văduvă de 62 de ani a fost trimis în judecată

Bărbatul se află în arest preventiv FOTO Arhivă Adevărul

Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea a finalizat cercetările  şi a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv,  a inculpatului  Rusu Ion (38 de ani). Acesta este acuzat de violare de domiciliu,  loviri şi alte violenţe şi viol.

Conform procurorilor tulceni, în seara zilei de 17 noiembrie 2012, în jurul orelor 22.00,  în timp ce se afla pe raza localităţii Teliţa (Frecăţei), Ion Rusu, ştiind că femeia  de 62 de ani este văduvă şi  locuieşte singură, a pătruns fără drept în locuinţa acesteia   unde,  după ce  a  trezit-o din somn, a agresat-o   fizic (i-a cauzat)  leziuni care au necesitat 14-15 zile de îngrijiri medicale). După aceea, prin constrângere,   a întreţinut   un raport sexual normal  cu aceasta.
Cauza a fost trimisă spre competentă soluţionare la Judecătoria Tulcea.
„Precizăm  că această etapă procesuală  reprezintă, conform codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi sesizarea instanţei de judecată, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie“, spune procuror Dan Stepanencu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările