Bărbat de 76 de ani, dispărut la o partidă de pescuit. Unde l-au găsit salvatorii

Bărbat de 76 de ani, dispărut la o partidă de pescuit. Unde l-au găsit salvatorii

FOTO: ISU Tulcea

Salvatorii l-au căutat în apele lacului şi pe terenurile din zonă timp de două ore pe bărbatul dat dispărut. În cele din urmă, acesta a fost găsit de localnici.

Anunţul că un bărbat de de 76 de ani a dispărut la o partidă de pescuit a pus în acţiune salvatorii din cadrul ISU Tulcea. Miercuri, 27 aprilie, în jurul orei 20.00, aceştia au primit un apel prin care erau informaţi că o persoană, în vârstă de 76 de ani, care se afla la pescuit cu câţiva prieteni e dispărut de câteva ore, de pe un canal în zona localităţii Lunca.  
 
La faţa locului a fost trimis un echipaj format din trei subofiţeri cu ambarcaţiune şi o autospecială de transport pentru căutarea persoanei dispărute. De asemenea la faţa locului au fost mobilizate şi forţe din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, un echipaj SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Babadag, un echipaj format 3 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea şi a fost alertat şi SVSU Jurilovca pentru a căutarea persoanei dispărute. 
 
„După mai bine de două ore de căutări, atât pe malurile canalelor, pe apă şi pe terenurile agricole din jurul locaţiei unde a fost văzut ultima dată, bărbatul a fost găsit în localitatea Ceamurlia de Jos de câţiva localnici”, transmite ISU. 
 
Bărbatul a fost evaluat medical de echipajul ambulanţei SMURD şi a refuzat să fie transportat la spital. În urma evaluării medicale acesta nu prezenta răni ori alte afecţiuni. 
 
Salvatorii militari recomandă persoanelor ce merg în această perioadă în Delta Dunării pentru a se bucura de natură să nu se apropie foarte mult de malurile apei, să fie atenţi in zonele unde este stuf des pentru că tocmai aceste zone sunt înşelătoare şi pot fi surprinşi de malurile abrupte căzând în apă iar dacă doresc să facă o plimbare să îşi anunţe intenţia dar şi direcţia în care merg şi dacă este posibil să poarte cu ei un telefon mobil.
 

Vă recomandăm şi: 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările