VIDEO Psihoterapeut celebru acum în Timişoara, în rol de „macho man“ într-un videoclip celebru din anii '90

VIDEO Psihoterapeut celebru acum în Timişoara, în rol de „macho man“ într-un videoclip celebru din anii '90

Cătălin Ilie a devenit un psiholog apreciat în Timişoara

Cătălin Ilie, cunoscut ca Dr.Love, a fost protagonistul unui videoclip de mare succes la finele anilor '90. Este vorba de „Macho Man“ al celor de la Genius.

Ştiri pe aceeaşi temă

Psihoterapeutul Cătălin Ilie, cunoscut în Timişoara cu numele de „Dr. Love”, datorită sfaturilor pe care le dă celor care au probleme în cuplu, a fost în tinereţe un veritabil „macho man”.

Psihologul a avut o carieră îndelungată şi de succes în modeling. A fost manechin la prima agenţie de manechie şi fotomodele din Timişoara de după revoluţie, „Tina Charme”.
 
Printre cunoscutele modele din agenţie aflau Brigitte Sfăt, actuala soţie al lui Ilie Năstase, şi Ursula Sandner, astăzi renumit life-coach, psihoterapeut şi trainer. Apoi, Ilie a deschis propria sa agenţie, Top Models, cu care a câştigat numeroase premii naţionale.
 
Aşa a ajuns Cătălin Ilie să fie actor şi în videoclipul „Macho Man”, al trupei Genius – formaţie de succes pusă pe picioare de timişorenii Cezar Hălmăgean, Oana Vâncu şi Ovidiu Hălmăgean.
 
 
"Macho Men" a apărut în 1999 şi a fost unul din marile hituri ale muzicii autohtone de la finele anilor '90. Era neplistă de pe postul muzical "Atomic". 


Ovidiu, Oana şi Cezar de la Genius, pe coperta albumului "TNT", pe care se află şi hitul "Macho Man"
 
În videoclip apare şi Meda Damşa, fostă Miss Banat, şi ea model la „Tina Charme”.
 
Cătălin Ilie a devenit doctor şi s-a specializat în psihoterapie integratică (terapie cognitiv-comportamentală, hipnoză, terapie de cuplu, terapie pozitivă, psihanaliză) şi psihosexologie. Este şi manager de resurse umane, specializat în comunicarea verbală şi nonverbală . 
 
„Pentru că mi-am propus încă de la început să fiu unul dintre cei mai buni psihoterapeuţi din România, voi face continu cursuri de formare şi voi participa aproape la toate conferinţele, simpozioanele şi seminariile de specialitate pentru a putea fi tot timpul la curent cu noile metode, tehnici şi modalităţi de abordare a problemelor cu care voi veniţi în cabinet”, scrie Cătălin Ilie pe site-ul său oficial.
 

Citiţi şi:

De ce simt nevoia unii oameni să-şi cumpere case şi maşini mari. Psiholog: „Cei care s-au simţit odată mici şi-au spus: «Lasă, că o să fie eu odată mare»“

Psihologul Dr.Love, mesaj pentru cei care postează „Relaţie complicată“ drept status pe Facebook: „Veţi plânge că nu aţi avut parte de iubire“

 
Psihologul Dr.Love, de Crăciun: „Cel mai frumos cadou pe care trebuie să îl despachetaţi azi este chiar viaţa voastră”

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: