VIDEO Imagini dramatice. Tineri filmaţi abia ţinându-se pe picioare. Se bănuieşte că erau sub influenţa unui drog periculos

VIDEO Imagini dramatice. Tineri filmaţi abia ţinându-se pe picioare. Se bănuieşte că erau sub influenţa unui drog periculos

FOTO tion.ro

Drogul „Zombie” a ajuns şi la Timişoara. Imagini tulburătoare, cu doi tineri abia ţinându-se pe picioare, au fost filmate de un timişorean într-un cartier al oraşului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi tineri din Timişoara au fost filmaţi de un şofer care circula joi dimineaţa pe strada Soroca sub influenţa a ceea ce se crede că este drogul Zombie. Potrivit tion.ro, situaţia celor doi tineri nu este singulară, mai mulţi tineri din Timişoara având nevoie de îngrijiri medicale după ce au consumat substanţe cu effect similar.

Potrivit sursei citate, două cazuri asemănătoare au fost sesizate în zona Piaţa Verde, iar un caz a fost semnalat în zona Simion Bărnuţiu. Poliţiştii din Timişoara susţin că nu au primit până acum sesizări cu privire la vânzarea acestui drog pe piaţa din Timişaora. Cei care întâlnesc cazuri de tineri ce par sub influenţa drogului Zombie sunt rugaţi să sune la 112.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: