VIDEO Experienţă la limită pentru „Balaurul din Banat”: A dormit într-un hamac atârnat la peste 200 de metri

VIDEO Experienţă la limită pentru „Balaurul din Banat”: A dormit într-un hamac atârnat la peste 200 de metri

Flaviu Cernescu şi Ciprian Lungu, în hamac, la peste 200 metri

Flaviu Cernescu, practicantul de sporturi extreme cunoscut cu numele „Balaurul din Banat”, a trecut, în anul  2015, de noi provocări periculoase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Timişoreanul Flaviu Cernescu a avut un an 2015 bogat în aventuri extreme. Acum, la final de an, „Balaurul din Banat”, a reuşit să editeze şi să urce pe canalul Youtube una din cele mai inedite experienţe trăite în vară.
 
Imaginile îi lasă fără răsuflare pe cei care au rău de înălţime. Flaviu Cernescu a urcat noaptea pe un turn de fum al Coltermului, de la CET Sud, fiind luminat doar de lună. De parcă nu ar fi fost de ajuns, şi-a întins în vârful turnului un hamac şi a înoptat atârnat la peste 200 de metri. 
 
„Era lună plină în iulie. Am urcat cu prietenul meu George Ciprian Lungu. Am ajuns la baza turnului când încă mai era lumină. Am aşteptat acolo până s-a întunecat, pentru a nu fi văzuţi de paznic. Apoi, pe la ora 10 am început să urcăm. Eram luminaţi doar de luna plină. În vârful schelei, pe acea ciupercă aflată la zece metri peste turn, ne-am montat hamacul. Am ajuns pe la ora 11, am stat de vorbă până pe la ora 2, am admirat priveliştea, iar de la ora 2 până la 8 am dormit. Pericol să cazi din hamac există oricând, dar noi ne-am asigurat şi cu corzi. Dacă am fi căzut însă nu ar fi fost o plăcere, puteam cădea în coş, dacă nu oricum nimeream pe tot felul de fierotanii şi lemne”, a povestit Flaviu Cernescu.


 

  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările