Veste tristă în fotbalul românesc. A murit antrenorul naţionalei feminine U19, Florin Bugar. Era infectat cu COVID

Veste tristă în fotbalul românesc. A murit antrenorul naţionalei feminine U19, Florin Bugar. Era infectat cu COVID

Florin Bugar avea 49 de ani FOTO FRF

Antrenorul timişorean Florin Bugar a pierdut în această dimineaţă cea mai importantă luptă, cea cu viaţa, la vârsta de 49 ani!

Ştiri pe aceeaşi temă

Florin Bugar, antrenorul echipei naţionale de fotbal feminin al României şi al echipei Piroş Security Arad a fost depistat pozitiv la testarea COVID-19 din 8 octombrie! Starea sa s-a agravat pe parcursul zilelor, fiind diagnosticat şi cu encefalită de etiologie COVID. 
 
De-a lungul carierei sale, Florin Bugar a antrenat echipa de băieţi şi fete a clubului CFR Timişoara, echipa Piroş Security Arad şi echipele naţionale de junioare ale României. 
 
Federaţia Română de Fotbal regretă dispariţia lui Florin Bugar şi transmite sincere condoleanţe familiei şi celor apropiaţi. 

Veste tragică atât pentru echipa noastră cât şi pentru întreg fotbalul feminin. Din păcate în noaptea de 22 Octombrie 2020 la ora 01:30 antrenorul Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viaţa. Întreg stafful şi jucatoarele sunt alaturi familiei şi transmit sincere condoleanţe. Mulţumim Prof pentru toată implicarea, rezultatele şi pentru tot ce ne-aţi învăţat. Nu te vom uita niciodată”, au anunţat şi cei de la clubul Piroş Security Arad, pe pagina lor de Facebook.  


FOTO Facebook/Piroş Security Arad

Florin Bugar a antrenat multă vreme CFR Timişoara, în liga secundă, însă în anul 2012 a preluat nou înfiinţata echipă feminină a clubului de la Gara Mare. În primul sezon s-a clasat pe locul trei în campionat şi a ajuns în semininalele Cupei României. 
 
Cu echipa feminină Piroş Security Arad a reuşit promovarea în prima ligă, iar în sezonul 2019-2020 a ocupat locul cinci în campionat. 
 
Vă mai recomandăm:
 

A murit avocatul Cătălin Şerban, fostul vicepreşedinte al Curtii de Apel Timisoara. A luat virusul SARS-Cov-2 în concediul din Grecia

Moartea inexplicabilă a medicului de 44 ani infectat cu COVID-19. „Suntem neputicioşi în faţa acestor cazuri“

De ce cocktailul obezitate şi COVID-19 este letal. Specialist: Obezitatea nu doare, dar atacă tot în corp - inimă, ficat, rinichi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările