Un tânăr de 22 de ani, reţinut după ce a turnat benzină pe o vecină şi i-a dat foc. Femeia a ieşit din bloc în flăcări şi a murit la spital din cauza rănilor

Un tânăr de 22 de ani, reţinut după ce a turnat benzină pe o vecină şi i-a dat foc. Femeia a ieşit din bloc în flăcări şi a murit la spital din cauza rănilor

Femeia incendiată a ajuns la spital în stare foarte gravă FOTO Shutterstock

Un tânăr de 22 de ani a fost reţinut pentru tentativă de omor, fiind acuzat că a turnat a turnat benzină pe o vecină şi i-a dat foc. Iniţial, vecinii au spus că femeia are probleme psihice şi s-ar fi autoincendiat.

UPDATE Tânărul care şi-a incendiat vecina a mai fost reţinut în iulie 2020 după ce a agresat-o pe femeie. Ulterior, în august 2020, a fost trimis în judecată pentru loviri şi alte violenţe, dosarul fiind pe rolul Judecătoriei Timişoara.   

UPDATE Femeia a murit la spital din cauza rănilor foarte grave. Cel mai probabil, acuzaţia de tentativă de omor adusă studentului care i-a dat foc va fi schimbată într-una mai gravă ca urmare a decesului victimei.

***

O femeie din Timişoara a ajuns la spital cu arsuri pe 98 la sută din suprafaţa corpului după ce a fost incendiată de un vecin în vârstă de 22 de ani. Incidentul a avut loc marţi, când femeia a ieşit din bloc arzând ca o torţă şi strigând că a incendiat-o-o un vecin.

Vecinii au spus despre femeie că ar avea probleme psihice, iar în trecut ar fi mai încercat să se sinucidă. Ancheta a scos, însă, la iveală că victima avea dreptate, fiind incendiată de un vecin care a turnat a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc, folosind o brichetă.

Potrivit surselor „Adevărul”, în urma cercetărilor tânărul de 22 de ani a recunoscut fapta şi a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind anchetat pentru tentativă de omor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările