Un poliţist de frontieră a refuzat o mită de 1.000 de euro. Albanezii care au încercat să îl cumpere au fost denunţaţi

Un poliţist de frontieră a refuzat o mită de 1.000 de euro. Albanezii care au încercat să îl cumpere au fost denunţaţi

FOTO Poliţia de Frontieră

Un poliţist de frontieră de la Jimbolia a refuzat o mită de 1.000 de euro de la patru albanezi şi a depus denunţ în urma căruia a fost organizat un flagrant, anunţă Poliţia de Frontieră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un poliţist de frontieră de la Punctul de Trecere al Frontierei Jimbolia i-a denu ţat pe patru albanezi care au încercat să îl mituiască pentru a-i lăsa să intre în România. „În data de 22.09.2020, în jurul orei 11.00, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, pe sensul de intrare în ţară, cu autoturismul marca Daimler Chrysler înmatriculat în Albania, patru cetăţeni albanezi. Cu ocazia verificării documentelor de călătorie şi a condiţiilor legale de intrare în ţară de către poliţistul de frontieră, unul dintre cetăţenii albanezi a introdus într-o agendă suma de 1000 de euro şi a oferit-o acestuia”, arată Poliţia de Frontieră.

Întrebat despre existenţa sumei de bani, cetăţeanul albanez a declarat că aceasta este pentru a trece cu vederea faptul că cei patru nu au documentele necesare pentru a justifica scopul călătoriei şi pentru a li se permite intrarea în ţară.

„Poliţistul de frontieră i-a adus la cunoştinţă persoanei faptul că fapta sa constituie infracţiune, context în care cetăţeanul albanez a insistat, spunând chiar că poate oferi în plus suma de 500 de euro cu titlu de mită, pentru ca poliţistul de frontieră să le permită continuarea călătoriei. Poliţistul de frontieră a refuzat categoric suma de bani şi împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante”, mai arată Poliţia de Frontieră. Cei patru albanezi s-au ales cu dosar penal pentru dare de mită.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările