Un poliţist de frontieră, filmat în timp ce încearcă uşile unor apartamente din bloc din Timişoara

Un poliţist de frontieră, filmat în timp ce încearcă uşile unor apartamente din bloc din Timişoara

Poliţistul a fost surprins de camere de supraveghere in timpul noptii FOTO tion.ro

Un poliţist de frontieră din Timiş este anchetat de superiori după ce a fost surprins de o cameră de supraveghere dintr-o scară de bloc încercând uşile unor apartamente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totul a început după ce un timişorean a postat pe Facebook imaginile în care poate fi văzut un tânăr cu o glugă pe cap. Camera de supraveghere i-a surprins tânărului şi faţa, iar în scurt timp a fost identificat. Potrivit tion.ro, e vorba de un poliţist de frontieră. Împotriva acestuia a fost declanşată o anchetă.

„Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara s-a sesizat cu privire la imaginile apărute în mass-media, identificând persoana ca fiind lucrător al instituţiei noastre care se afla în concediu de odihnă. Verificările si cercetările au fost derulate de către IPJ Timişoara. La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara s-a dispus cercetarea disciplinară de urgenţă a lucrătorului, în conformitate cu prevederile Statului Poliţistului şi al Codului de etică şi deontologie al poliţistului, pentru a se stabili în ce împrejurări a avut loc incidentul”, au transmis reprezentanţii ITPF Timişoara pentru tion.ro.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Şef din Poliţie, către o femeie folosită ca „sursă de informaţii“: „Te iubesc enorm. Vreau să fiu eroul tău pe viaţă”

Şef din Poliţie, acuzat că şi-a hărţuit amanta care nu îl mai voia. Apărarea ofiţerului: femeia, sursă de informaţii

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările