Şef din Poliţie, înregistrat vorbind despre deschiderea unui studio de videochat. Poliţistul spune că lucra sub acoperire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Serviciului Arme din cadrul Poliţiei Timiş a fost înregistrat în timp ce discută despre deschiderea unui studio de videochat cu amanta sa şi propune ca fetele să se îmbrace în profesoare sau în poliţiste „cât de nazi”. Poliţistul confirmă discuţia, dar spune că lucra sub acoperire.

Fostul şef al Poliţiei Timiş, în prezent şef al Serviciului Arme din cadrul IPJ Timiş, Nicolae Boia, este acuzat de către fosta sa amantă, o profesoară de matematică de la un liceu din Timişoara, de şantaj şi hărţuire, femeia acuzându-l pe şeful de la Arme inclusiv de faptul că s-a folosit de un echipaj de Poliţie ca să o recucerească. DNA Timişoara a deschis o anchetă, după ce fosta amantă a poliţistului a depus o plângere împotriva lui.

În urma scandalului în care a fost implicat şeful de la Arme a ieşit la iveală că poliţistul şi-a cumpărat o maşină pe numele unei firme deţinute de un om de afaceri pe care Nicolae Boia ar fi trebuit să îl controleze. În plus, o înregistrare intrată în posesia „Adevărul” arată că şeful Serviciului Arme din cadrul IPJ Timiş a participat, împreună cu amanta sa şi Ioan Mihoc, omul de afaceri pe firma căruia şi-a cumpărat maşina, la o discuţie despre deschiderea unui studio de videochat în Timişoara.

„Io-s mai de la ţară”

Potrivit înregistrării obţinute de „Adevărul”, Boia participă, împreună cu amanta sa şi cu Ioan Mihoc, la o discuţie cu un consultant din domeniul afacerilor de videochat. În cadrul discuţiei, care ar fi avut loc în vara acestui an, consultantul le oferă poliţistului, amantei sale şi omului de afaceri prezent la discuţie sfaturi despre ce înseamnă deschiderea unui videochat. Consultantul le oferă celor trei informaţii despre cum trebuie amenajat spaţiul, cum trebuie căutate fetele care să lucreze acolo şi cum pot fi obţinuţi cât mai mulţi bani.

La un moment dat, sunt aduse în discuţie „jucăriile” pe care ar trebui să le folosească tinerele care lucrează la videochat, iar consultantul le spune viitorilor investitori că accesoriile trebuie cumpărate de către angajate. „Banii pe care îi dai pe o jucărie îi scoţi într-o zi. Investeşti în ele, dar nici chiar aşa”, spune consultantul în timpul discuţiilor. La un moment dat, în discuţie intervine şi Nicolae Boia, care propune ca una din camerele viitorului studio de videochat să fie amenajat sub forma unei săli de clasă. „Să te gândeşti la o sală de cursuri clasele IV-VIII, cu tablă, ajută?”, spune Boia, care propune şi ca fetele să fie îmbrăcate în poliţiste. „Cât de nazi, cât de...Io-s mai de la ţară. Eu aşa văd”, mai spunea şeful de la Arme în timpul discuţiilor.

„A vrut foarte tare să facă un salon de videochat”

Profesoara cu care şeful de la Arme a avut o relaţie a confirmat discuţiile, arătând că acestea au avut loc la propunerea lui Nicolae Boia. „El foarte tare a vrut să facă un salon de videochat şi m-a rugat pe mine să intervin că el nu poate să apară. Eu am spus că nu vreau să mă bag şi a zis să particip măcar la o discuţie să îmi dau cu părerea. A fost discuţia respectivă. Tot îşi dorea. Nu ştiu sub ce formă şi-a făcut procedurile. El a insistat, el a vrut, el s-a folosit de oameni ca să facă lucrul acesta, căuta tot timpul conexiuni şi persoane de încredere care să se ocupe”, a declarat femeia, potrivit căreia afacerea a ajuns până în stadiul de amenajare a camerelor.

Fosta amantă a poliţistului a mai declarat că a fost la studioul de videochat să vadă cum a fost amenajat localul. „Am fost să îmi dau cu părerea despre locaţie. E ca şi cum m-aş fi dus într-un apartament pentru închiriere să îmi dau cu părerea dacă îmi place sau nu”, a mai declarat profesoara care îl acuză pe poliţist de şantaj.

Cum se apără şeful de la Arme

Ioan Mihoc, omul de afaceri pe firma căruia a fost cumpărată maşina şefului de la Arme, confirmă discuţia despre deschiderea studioului de videochat, dar spune că „nu s-a concretizat nimic”. „Eu am alte bussines-uri. Nu mă interesa în mod deosebit, dar la discuţie am participat. M-a chemat la o cafea să discutăm”, a declarat Ioan Mihoc.

Şeful Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, care a declarat că nu a avut nicio relaţie cu femeia care îl acuză de şantaj, folosind-o doar pentru a obţine informaţii de la ea, spune că discuţiile despre studioul de videochat erau în acelaşi registru, el intrând în rolul unui om de afaceri interesat de deschiderea unui studio de videochat pentru a strânge informaţii. „Iar sunt aruncate tot felul de zvonuri. O să se verifice. Aveam informaţii şi pe tema asta. Există înregistrări într-adevăr. Am discutat cu organele abilitate. Documentarea înseamnă să ştii despre ce este vorba. Se încearcă să se aducă în relief anumite aspecte care se documentează pentru a merge pe masa procurorilor”, a declarat şeful Serviciului Arme din cadrul Poliţiei Timiş.
 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Şef din Poliţie, către o femeie folosită ca „sursă de informaţii“: „Te iubesc enorm. Vreau să fiu eroul tău pe viaţă”

Şef din Poliţie, acuzat că şi-a hărţuit amanta care nu îl mai voia. Apărarea ofiţerului: femeia, sursă de informaţii

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite