Un copil de şase ani a fost ascuns într-o maşină pentru a fi scos ilegal din ţară

Un copil de şase ani a fost ascuns într-o maşină pentru a fi scos ilegal din ţară

Copilul a fost găsit printre bagaje

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un copil ascuns într-o maşină, sub articole de îmbrăcăminte, de către bunicul său, pentru a-l scoate ilegal din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noapte atrecută, după ora 1, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad (judeţul Timiş), s-a prezentat pentru a ieşi din ţară doi cetăţeni romani din judeţul Mehedinţi.  
 
În urma controlului fizic al autoturismului Ford, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascuns pe podeaua autoturismului şi acoperit cu articole de îmbracăminte, un copil. După ce minorul a fost descoperit, şoferul a prezentat pentru acesta un paşaport biometric românesc pe numele I. P., în vârstă de 6 ani, născut în Italia şi cu domiciliul în judeţul Mehedinţi.
 
Minorul era nepotul celor doi dar bunicii nu deţineau o procură notarială din partea părinţilor pentru a ieşi din ţară, motiv pentru care au recurs la ascunderea lui, sperând că nu va fi descoperit.
 
Călătoria spre Italia a fost întreruptă, iar şoferul va fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat”. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările