VIDEO Sfârşit tragic pentru un timişorean de 48 de ani: s-a aruncat de pe bloc şi a murit pe loc

Tragedie în Timişoara. Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de pe bloc 

Caz dramatic la Timişoara. Un bărbat în vârstă de 48 de ani s-a sinucis, aruncându-se de pe un bloc cu patru etaje din Timişoara. Bărbatul a sărit de pe bloc chiar în momentul în care pompierii, alertaţi de faptul că timişoreanul vrea să se arunce, soseau la faţa locului.

Timişorenii din cartierul Blaşcovici din Timişoara au fost sâmbătă seara martorii unei scene şocante. Un bărbat de 48 de ani s-a aruncat de pe un bloc cu patru etaje. Vecinii bărbatului au alertat autorităţile imediat ce au văzut că sinuciaşul ameninţă că se aruncă. Poliţiştii şi pompierii au pornit spre blocul cu pricina, dar chiar în momentul în care autorităţile ajungeau la faţa locului bărbatul s-a aruncat, murind pe loc.

Potrivit pressalert.ro, bărbatul care s-a aruncat de pe bloc a lucrat până nu demult în Grecia, unde a suferit un accident minor, iar când i-au făcut analizele medicii greci i-ar fi depistat un cancer. Era depresiv în ultima vreme, singur, singura lui rudă fiind o fată plecată în Spania, iar în ultima perioadă avea şi probleme cu banii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: