Un bărbat ameninţă că se aruncă de la etajul patru al unui bloc de locuinţe. Bărbatul, cunoscut cu probleme psihice, a renunţat la acest gest

Un bărbat ameninţă că se aruncă de la etajul patru al unui bloc de locuinţe. Bărbatul, cunoscut cu probleme psihice, a renunţat la acest gest

Un bărbat de 49 de ani ameninţă, miercuri, că se va arunca în gol de la etajul patru al unui bloc de locuinţe din Timişoara. Acolo s-au deplasat poliţişti, pompieri şi ehipaje SMURD. După circa patru ore, bărbatul, cunoscut cu probleme psihice, a renunţat la acest gest.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE - După aproximativ patru ore de când a anunţat că vrea să se arune de la etaj, bărbatul a renunţat la gestul său şi le-a deshis uşa poliţiştilor.
 
El este cunoscut ca având probleme psihice şi urmează să fie internat la Clinica de psihiatrie din Timişoara.
 
 
Potrivit IPJ Timiş, blocul de locuinţe se află în sudul oraşului, pe strada Izlaz. 
 
"Este vorba de un bărbat de 49 de ani, care se află în apartament la etajul 4, pe strada Izlaz, şi ameninţă că se sinucide”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.
 
Pe strada Izlaz au intervenit pompieri, poliţişti şi echipaje SMURD. Zona a fost izolată, iar pompierii au umflat o saltea pe care au pus-o în vecinătatea blocului.
 
Vecinii spun că nu este pentru prima dată când bărbatul ameninţă că se sinucide.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările