Trei tineri din Timiş au murit într-un accident rutier, după ce maşina cu care călătoreau s-a izbit de un copac

Trei tineri din Timiş au murit într-un accident rutier, după ce maşina cu care călătoreau s-a izbit de un copac

Medicii nu au mai putut face nimic pentru cei trei. FOTO: Arhiva Adevărul

Nefericitul accident s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, în apropiere de localitatea Lovrin, între Timişoara şi vama Cenad. Maşina în care se aflau cei trei tineri, unul de 18, ceilalţi doi de 21 de ani, s-a rupt în două după impactul cu un copac de la marginea drumului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Conform Poliţiei Rutiere, maşina era echipată pentru iarnă, însă tânărul şofer nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, acul vitezometrului rămânând blocat la peste 120 de kilometri pe oră. Conform locuitorilor din zonă, tinerii dădeau de câteva ore bune ture între Lovrin şi comuna unde locuiau, Tomnatic. O tânără de doar 15 ani a evitat în ultima clipă soarta celorlalţi trei. După ce şoferul a du-so acasă, în Tomnatic, tânăra a refuzat o nouă plimbare cu maşina, spunând că este obosită. Un sfert de oră mai târziu, cei trei tineri care o însoţiseră erau morţi.
 
Conform apropiaţilor, şoferul maşinii în care au murit trei tineri muncise toată vara în Germania pentru a strânge banii de maşină. Şi-a cumpărat recent un BMW seria 5, fabricat în 2004, o maşină foarte puternică şi greu de controlat, mai ales că tânărul şofer avea permis doar din această vară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările