Timişoara: Surprize în lista trimisă de "Poli" la UEFA

Timişoara: Surprize în lista trimisă de

Timişoara: Surprize în lista trimisă de "Poli" la UEFA

Bănăţenii au trimis ieri către forul continental lista jucătorilor pe care îi va folosi în faza grupelor din Liga Europa. Columbianul Cristian Mejia este noutatea absolută, în timp ce Vrsici şi Borbely au fost lăsaţi pe dinafară.

Citeşte şi:

"Poli" l-a trecut pe Cristian Mejia pe lista pentru Liga Europa!

"Poli" joacă în weekend cu liderul din Serbia

Mai scumpi, dar mai slabi decât în 2004

Bombele pe piaţa transferurilor anunţate de presă nu s-au confirmat, cel puţin pe moment. Jozsef Varga şi Mihai Roman, două dintre numele vehiculate, sunt momentan doar speculaţii. Lotul pentru Liga Europa este format din portarii Pantilimon, Taborda şi Cobliş, fundaşii Bonfim, Nibombe, S. Stancu, Cisovsky, Gavriluţă, Mera, I.Matei şi Maxim, mijlocaşii Artiom Karamyan, Alexa, Bourceanu, Goga, Cl. Ionescu, Curtean, Poparadu, Adrian Ganea şi Mejia şi atacanţii Arman Karamyan, Bucur, Parks şi Magera.

Trebuia să trecem doar jucători pe care ştim că ne putem baza. Lotul a fost făcut de Neluţu Sabău şi s-a discutat cu toţi jucătorii care au fost lăsaţi pe dinafară”, a declarat Gheorghe Chivorchian, directorul executiv al clubului bănăţean.

Unii da, alţii ba

Din lotul cu care „Poli” a abordat preliminariile Ligii Campionilor, au dispărut Balazs Borbely, Dare Vrsici, Cristian Scutaru, Iasmin Latovlevici şi Srdjan Luchin. „Luchin a venit la noi cu Cristea Oprea, impresarul lui, şi a semnat contractul pe care i l-am oferit, până în 2014. De aceea a fost reprimit la prima echipă. Am pus o singură condiţie, să aibă clauză de reziliere de un milion de euro şi cine plăteşte să-l poată transfera”, a spus Gheorghe Chivorchian.

Totuşi, Luchin nu a fost inclus pe lista trimisă la UEFA. „Am vorbit cu jucătorul şi cu Neluţu Sabău şi am hotărât de comun acord să nu fie pe listă. Are probleme medicale, nu se ştie cu exactitate când se va putea conta pe el, şi nici nu-i bine să-l forţăm”, a precizat directorul executiv al grupării timişorene.

Surpriza Cristian Mejia

Internaţional de juniori, columbianul Cristian De Jesus Mejia Martinez vine de la Deportes Tolima şi va împlini 19 ani peste o lună. Mijlocaşul nu a ajuns încă în România, dar faptul că a fost trecut pe lista pentru Liga Europa indică siguranţa realizării transferului.

Mejia trebuie să obţină viza şi-l aşteptăm la Timişoara. Cred că va ajunge în cursul săptămînii. Ce a depins de noi am făcut, dar el nu e soluţie de moment, ci mai degrabă pentru viitor”, a spus Marian Iancu. La 1,67 m înălţime, Cristian Mejia va deveni cel mai scund jucător din lotul bănăţenilor, „depăşindu-l” pe Gigel Bucur, cu 1,71 m.

Suedez cu nume sârb în probe la „Poli”

Dennis Trifunovici este jucătorul pe care bănăţenii îl testează în aceste zile, acesta antrenându-se ieri cu echipa a doua. Acesta are 18 ani, joacă pe postul de atacant şi principalul său atu este înălţimea de 1,88 m. „Este junior, trebuie să-l vedem, să ne lămurim dacă nu cumva aveam la echipele noastre de tineret jucători mai valoroşi pe acelaşi post. Nu este o prioritate pentru prima echipă”, a declarat directorul executiv Gheorghe Chivorchian.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările