Schimb de haine la Timişoara: “Combatem consumerismul, plafonarea şi plictiseala”

Schimb de haine la Timişoara: “Combatem consumerismul, plafonarea şi plictiseala”

Clothes Swap Party la Timişoara Sursa foto: entertainmentguide.local.com

Un inedit eveniment cu caritabil va avea loc în acest week-end, în clubul D’arc din Timişoara. Iubitorii de modă şi stil sunt aşteptaţi la un schimb de haine din garderoba lor

Ştiri pe aceeaşi temă

Conceptul “Clothes Swap Party”, inventat în anii 90 în San Francisco, care s-a extins în toată America şi Anglia, va ajunge şi la Timişoara. Sâmbătă, de la ora 16.00, în clubul D’arc, timişorenii vor putea să schimba haine între ei, pentru un scop nobil. 
 
„Acţiunea se vrea un eveniment caritabil, socio-cultural. Spaţiul va fi decorat boutique style, vom avea invitaţi speciali – designeri de modă şi de bijuterii care îşi vor expune şi îşi vor dona creaţiile. Cei de la Rooth Design vor înfrumuseţa atmosfera cu ornamente florale, Cuppy Factory  ne va îndulci seara cu prăjiturele, pe mese vom avea reviste de modă, life style, design, vom avea demonstraţii de make-up şi muzică bună”, spune Mirela Olariu, organizatoarea evenimentului.

Participanţii sunt sfătuiţi să aducă câteva haine din dulap, igienizate şi uşor purtate, fără pete sau rupturi, urmând ca după aceea la faţa locului acestea să fie schimbate între ele. Pentru că scopul este şi unul caritabil, ideea nu este să plece lumea acasă cu câte produse au venit, ci să şi doneze o parte din ele.
 
Hainele rămase se doneaza şi se recicleaz de către Style Carnage. 
 
Va fi prezentă şi una din coordonatoarele centrului de femei abuzate, care va vorbi despre importanţa donaţiilor şi va da detalii despre activitatea lor de la Centru de femei Abuzate Sfânta Maria a Apostolilor. 

“Surpriza serii este acordarea unei diplome cu premiu – pentru cea mai generoasă donaţie în haine. Noi promovăm reciclarea, modă şi stilul, socializarea, creativitatea, reducerea costurilor şi combatem consumerismul, plafonarea şi plictiseala”, a mai declarat Mirela Olariu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: