Riscul din afaceri – noua disciplină de masterat, în Timişoara. Află totul despre noua specializare care trimite studenţii în Franţa

Absolvenţii de facultate pot urma un master inedit la Timişoara. FEAA la lansat un program de studiu unic, care studiază Managementul riscului în afaceri internaţionale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noua specializare presupune burse de până la 500 de lei şi este disponibilă pentru 100 de studenţi, pe parcursul a câte două promoţii de câte doi ani. Proiectul a fost lansat printr-un rogram structural şi este derulat de către reprezentanţii UVT împreună cu alte patru facultăţi din ţară şi Europa.

Scandal la UVT. Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Comunicare ar putea fi comasată cu cea de Psihologie. Miza - posturile de conducere

Conform decanului Facultăţii de Economie şi Administrare a Afacerilor, specializarea este una cu risc minim de şomaj. Ba mai mult, şefii de promoţie vor avea şansa să îşi susţină lucrările de disertaţie la o universitate din Franţa. Uvt beneficiază de aproape 600.000 de euro pentru a pune în aplicare proiectul, fonduri din care tinerii vor avea la dispoziţie laboratoare, burse şi programe speciale de studiu online.

Mii de absolvenţi se pregătesc de admiterea la facultate. Vezi locurile puse la bătaie şi condiţiile de înscriere

Cei interesaţi se pot înscrie la FEAA, pe bază de dosar, în perioada 19-23 septembrie.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările