Primarul Timişoarei a parcat pe un loc pentru persoane cu dizabilităţi: „Am greşit şi îmi pare nespus de rău. Cer să fiu sancţionat”

Primarul Timişoarei a parcat pe un loc pentru persoane cu dizabilităţi: „Am greşit şi îmi pare nespus de rău. Cer să fiu sancţionat”

Maşina lui Nicolae Robu, un Renault Laguna "model 2001" FOTO debanat.ro

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a fost fotografiat parcându-şi maşina personală pentru un loc pentru persoane cu handicap. Primarul dă vina pe zăpadă şi îşi cere scuze, cerând să fie amendat conform legii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mers la Spitalul Municipal pentru a-l vizita pe prietenul său, menestrelul Mircea Parasca, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a fost suprins parcându-şi maşina personală, un Renault Laguna, pe un loc pentru persoane cu handicap. Ulterior, Robu a postat pe pagina sa de Facebook un text în care susţine că nu a văzut că e un loc destinat persoanelor cu dizabilităţi din cauza zăpezii, care în imaginea surprinsă la faţa locului nu se vede.

"De îndată ce am intrat în curte, portarul m-a îndrumat unde să parchez. Fiind atent la indicaţiile lui, binevenite în spaţiul restrâns în cauză şi cu o maşină fără senzori (e fabricată în 2001, cumpărată second hand), n-am observat că pe asfalt -asfalt parţial acoperit de zăpadă- era semnul de rezervare pt persoane cu handicap. Evident, portarul nu mi-a spus nimic. Astfel, am ajuns să fac un lucru pe care nu l-aş fi făcut, intenţionat, niciodată!", a scris Robu pe pagina sa de Facebook, cerând să fie sancţionat contrvenţional pentru gestul său. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările