Primarul Dominic Fritz, după demiterea ministrului Sănătăţii: Nimeni nu poate să repare, în trei luni, 30 de ani de nepăsare şi de căpuşare a sistemului

Primarul Dominic Fritz, după demiterea ministrului Sănătăţii: Nimeni nu poate să repare, în trei luni, 30 de ani de nepăsare şi de căpuşare a sistemului

Dominic Fritz şi Vlad Voiculescu FOTO Facebook/Dominic Fritz

Dominic Fritz a avut o relaţie specială cu Vlad Voiculescu, colegul său din USR. Primarul Timşoarei spune că fostul ministru al Sănătăţii a avut mai multe proiecte bune pentru oraşul de pe Bega.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dominic Fritz susţine că demiterea lui Vlad Voiculescu nu va aduce linişte sau stabilitate guvernării şi nici nu va rezolva criza creată de pandemie.
 
“Lui Vlad Voiculescu nu i s-a dat timp să arate ce poate să facă pentru Sănătate. Nimeni nu poate să repare în trei luni, 30 de ani de nepăsare şi de căpuşare a sistemului de sănătate de către grupuri de interese politico-economice. Furia mediatică îndreptată împotriva lui, care a pregătit această decizie, a fost disproporţionată şi de multe ori ipocrită. Ea arată că ameninţarea cea mai mare pentru interesele din vechea politică este reputaţia unui om integru şi de încredere”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.
 
Dominic Fritz a avut o relaţie bună cu Vlad Voiculescu, acesta implementând mai multe proiecte în Timişoara, în lupta cu pandemia de coronavirus. Pirntre acestea şi programul de vaccinare anti-Covid în cabinetele medicilor de familie. 
 
“Vlad Voiculescu şi echipa lui au luptat, în spatele uşilor închise, pentru implicarea medicilor de familie în procesul de vaccinare. Nici în această privinţă nu i-a fost uşor, deşi multe state au recurs deja la medicii primari vaccinatori. Îi sunt recunoscător că am început, împreună, un program pilot la Timişoara. Rezultatele, din nou, nu se văd peste noapte, ci atunci când vom trage linia.Timişoara are multe proiecte pentru sănătate cu Ministerul Sănătăţii, pentru controlul pandemiei şi pentru infrastructura sanitară a oraşului, şi acestea trebuie să continue. Îi mulţumesc lui Vlad pentru tot ce a făcut pentru România şi pentru Timişoara. Pentru integritatea lui, pentru empatia lui, pentru energia uriaşă pe care a investit-o în ultimii ani. Sper că va rămâne un om politic implicat în transformarea României”, a mai transmis Fritz.

Vă mai recomandăm:

Nicolae Robu, după revocarea lui Vlad Voiculescu: Cu asemenea “oameni noi” la nivel naţional şi la diversele niveluri locale, e vai de ţara asta

Nicolae Robu, fostul primar al Timişoarei: „Incompetenţa este dusă prea departe! Nu mai acceptăm restricţii”
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările