Petreceri și concerte pentru toate gusturile, la sfârșit de săptămână

Petreceri și concerte pentru toate gusturile, la sfârșit de săptămână

Raku în concert. Foto: Facebook.

Sărbătorile au trecut, însă asta nu înseamnă decât că noul an încărcat de evenimente abia a început. Cluburile și barurile din Timișoara s-au pregătit să fie gazde și în acest weekend pentru petrecăreți. Timișorenii sunt așteptați să se distreze în numeroase locuri din oraș, cu muzică și spectacole pentru toate gusturile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astăzi, în clubul Setup are loc evenimentul săptămânii. Nume grele pe scena românească de hip-hop, Raku și Cedry2k, alături de DJ Limun, Valentin Sec, Dex & DJ Phla, vor urca pe scenă pentru a fi de ajutor mai multor familii nevoiașe. Un bilet la concertul caritabil, care începe de la ora 22.00, costă zece lei. La Al-Kimia este concert Rubik's Cube, cu after party asigurat de Silvana, iar The Triangle concertează la Jazz Office. 

În mai multe restaurante și baruri din oraș se organizează Revelionul sârbesc. Pe de altă parte, pentru amatorii de muzică electronică au fost puse la cale petreceri în Black Box (DJ Caius și invitatul DJ Spasmo), la Zambara pune muzică Adrian Eftimie, cu warm up Snazu și intrarea 10 lei, iar în Le Cinema este petrecere cu Zefzeed și Angel. Muzică mai „grea” se poate asculta la Temnos, unde are loc „F**king metal party”.

Sâmbătă, la Porto Arte este seară live cu Weekend Band și muzică blues rock din anii '60, '70 și '80. În Life Pub animatoarele vor fi din nou sus pe bar, la „Coyote Ugly Party” cu DJ Maryo. Nu în ultimul rând, în No Name este concert X&O feat. Dr. Slim, de la ora 23.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările