Pedeapsa aplicată de judecător unui tânăr care s-a răzbunat pe păcănelele „flămânde” de bani

Pedeapsa aplicată de judecător unui tânăr care s-a răzbunat pe păcănelele „flămânde” de bani

Un mic incident de la păcănele i-a pătat cazierul unui tânăr din Lugoj FOTO Arhivă

Un tânăr din Lugoj a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, fiind acuzat de distrugere după ce a spart un aparat de la o sală de jocuri din oraş. Magistraţii au emis o primă sentinţă în acest dosar, dar decizia a fost atacată la Curtea de Apel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magistraţii Judecătoriei Lugoj au emis prima sentinţă într-un dosar în care un tânăr din oraş a fost trimis în judecată, fiind acuzat de distrugere după ce a spart ecranul unui aparat de la o sală de jocuri. Incidentul s-a petrecut într-o noapte din luna februarie a acestui an. Supărat pentru pierderile suferite la păcănele, tânărul a lovit aparatul cu pumnul, distrugându-i ecranul.

Administratorul sălii de jocuri a depus plângere penală împotriva tânărului, care şi-a recunoscut fapta, declarând că a lovit aparatul din cauza faptului că pierduse sume mari de bani. În urma procesului judecat pe fond la Judecătoria Lugoj, magistraţii l-au condamnat pe tânăr la un an de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe termen de doi ani. Totodată, tânărul a fost obligat să se supună unor restricţii, care odată încălcate, transformă închisoarea cu suspendare în detenţie.

Prin sentinţa Judecătoriei Lugoj, tânărul care a distrus păcănelele a fost obligat să achite şi contravaloarea aparatului, în sumă de peste 2.000 de lei. Sentinţa Judecătoriei Lugoj nu este definitivă, fiind atacată la Curtea de Apel Timişoara. Magistraţii de aici vor emite sentinţa finală. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările