Noua alianţă "DA" între PNŢCD şi Forţa Civică: “Vrem să reoganizăm electoratul de dreapta”

Noua alianţă

Valentin Moldovan, preşedintele PNŢCD Timiş

PNŢCD şi Forţa Civică au format o nouă alianţă politică, în vederea următoarelor alegeri eurparlamentare şi prezidenţiale. Numele alianţei este "Dreptate şi Adevăr"

Ştiri pe aceeaşi temă

Aurelian Pavelescu şi Mihai Răzvan Ungureanu, liderii celor două partide, vor fi co-preşedinţii alianţei "Dreptate şi Adevăr", înfiinţat în cadrul comitetului de conducere PNŢCD, de la Bucureşti.

“Sper să fie o colaborare politică până în 2016. Aurelian Pavelescu şi Mihai Răzvan Ungureanu, vor fi co-preşedinţii alianţei, iar la nivel de filiale se va conlucra în aceaşi modalitate, cu cei doi co-preşedinţi. În Timiş, această alianţă este de bun augur. Vrem să reorganizăm electoratul de dreapta”, a declarat Valentin Moldovan, preşedintele PNŢCD Timiş.

Şeful ţărăniştilor din Timiş susţine că alianţa „Dreptate şi Adevăr” aşteptă şi alte formaţiuni să li se alătură, pentru că doresc să ofere cetăţenilor români o alternativă viabilă în vederea următoarelor runde de alegeri.

“Principiile rămân aceleaşi. Respectul proprietăţii, demnităţii şi viziune proeuropeană. Vom merge înainte. Pas cu pas vom putea oferi persoane şi principii care să stea la baza unei campaniilor pentru europarlamentare şi prezidenţiale”, a mai spus Moldovan.

Noua alianţă va purtai denumirea alianţei dintre PD şi PNL, din 2004.

“Pe siglă va fi DA, care între PNL şi PD a avut succes în urmă cu opt ani. Noi considerăm că poate fi o continuitate, dar cu oameni noi. Vechea alianţă nu mai există, iar PNL face parte din USL, cu foarte mare succes pe partea semi-stângă. Noua alianţă DA este un marketing electoral. A avut succes într-o rundă de alegeri. Poate avea încă o dată. Acuma vor fi cu alţi oameni şi alte partide”, a mai declarat Valentin Moldovan. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările