Munţii Ţarcu în spatele nocturnei stadionului „Dan Pălinişanu“ din Timişoara. Noi imagini de poveste FOTO

Munţii Ţarcu în spatele nocturnei stadionului „Dan Pălinişanu“ din Timişoara. Noi imagini de poveste FOTO

Munţii Ţarcu în spatele nocturnei stadionului "Dan Pălinişanu" din Timişoara

Fotograful Răzvan Vitionescu a realizat noi fotografii spectaculoase cu Munţii Banatului văzuţi din Timişoara. Deşi par făcute în Photoshop, pozele sunt cât se poate de reale.

Fotograful Răzvan Vitionescu şi-a obişnuit deja fanii de pe Facebook cu Munţii Banatului pozaţi din Timişoara. Nici în această iarnă nu s-a lăsat mai prejos.

“Munţii i-am surprins în această după-masă pe la ora 16 făra un sfert, cu aparatul meu de nădejde Nikon D750 şi cu teleobiectiv Tamron 70-200 + teleconvertor 2x. Cu bucurie anunţ că strict pentru aceste fotografii, pentru a fotografia munţii din Timişoara mi-am comandat un super teleobiectiv Sigma 150-600 mm care cu teleconvertorul 2 x voi avea o focala de 1200 mm pentru a surprinde cât mai multe detalii. Rămâneţi aproape!”, a spus Răzvan Vitionescu
 
Fotograful a surprins pârtia de schi de la Semenic, aflată la 160 de kilometri de Timişoara. 
 
“Spectacol absolut! Imagine document pentru Timişoara! Pârtia de pe Semenic fotografiată de pe oraşul de pe Bega. În prim-plan Biserica romano-catolică din Elisabetin, Timişoara! În această seară”, a scris Răzvan Vitionescu, pe pagina sa de Facebook.

 
Într-o altă fotografie, apar Munii Ţarcu: "Facultatea de Construcţii din Timişoara, nocturna stadionului “Dan Paltinişanu”, iar în depărtare Munţii Ţarcu", a explicat postarea Răzvan Vitionescu.
 
Vă mai recomandăm:

Pârtia de schi de la Semenic, fotografiată din centrul Timişoarei. S-a folosit un teleobiectiv de 600 de milimetri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările