Migranţi care dormeau într-un lan de rapiţă din Timiş, răniţi de un utilaj agricol

Migranţi care dormeau într-un lan de rapiţă din Timiş, răniţi de un utilaj agricol

Migranţii au fost transportaţi la spital cu răni la picioare FOTO Pixabay

Doi migranţi răniţi în apropierea graniţei cu Serbia de un utilaj agricol au ajuns la spital cu răni la picioare. Incidentul a avut loc vineri, anunţă Poliţia de Frontieră.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În urma unui apel la numarul unic 112, un echipaj al poliţiei de frontiera din cadrul SPF Moraviţa s-a deplasat pe DJ 588, care face legătura între localităţile Şemlacu Mare şi Gătaia, unde a identificat doi cetăţeni străini. Poliţiştii de frontieră ajunşi la faţa locului au constatat că cele două persoane erau fără documente de identitate asupra lor şi necesitau îngrijiri medicale, deoarece prezentau leziuni la nivelul membrelor inferioare”, a a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, Mihaela Leş.

Poliţiştii de frontieră au chemat o ambulanţă, iar cei doi migranţi au fost transportaţi la spital.

„Având în vedere faptul că bărbaţii de origine afro-asiatică au fost depistaţi în marginea drumului DJ 588, care face legătura între Şemlacu Mare şi Gătaia, au fost anunţate şi organele de poliţie din cadrul Poliţie oraşului Gătaia. În primele declaraţiile ale celor doi bărbaţi, care vorbeau o engleză greoaie, aceştia au spus că au adormit într-un lan de rapiţă şi au fost acroşaţi de un utilaj agricol”, a a mai arătat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră.

Potrivit Mihaelei Leş, cercetările vor continua în prezenţa unui interpret autorizat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările