Lider PNL, despre un fost preşedinte al PSD: „Este un exemplu de cumsecădenie”

Lider PNL, despre un fost preşedinte al PSD: „Este un exemplu de cumsecădenie”

Preşedintele CJ Timiş, liberalul Alin Nica FOTO Facebook/Alin Nica

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, liberalul Alin Nica, preşedintele interimar al PNL Timiş, l-a prezentat pe fostul preşedinte al CJ Timiş şi al PSD Timiş, Titu Bojin, ca un „exemplu de cumsecădenie”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consiliul Judeţean Timiş a organizat miercuri 28 iulie 2021 o şedinţă festivă pentru a marca momentul în care, la 28 iulie 1919, a fost instaurată prima administraţie românească a judeţului Timiş-Torontal, cum se numea atunci judeţul Timiş.

La şedinţa festivă au participat şi doi dintre foştii preşedinţi ai CJ Timiş, Viorel Coifan (PNL) şi Titu Bojin (PSD). Dacă pe Coifan (PNL), Alin Nica l-a dat ca exemplu de eleganţă în politică, pe Titu Bojin, Alin Nica l-a dat exemplu de cumsecădenie.

„Pentru mine, Titu Bojin este un exemplu de cumsecădenie, lucru pe care în primul rând îl înveţi la sat, când te întâlneşti cu toată lumea şi trebuie să te înţelegi cu toată lumea, ca într-o mare familie.  Şi domnia sa a fost primar de comună, ca şi mine. Sunt multe lucruri pe care le respectă omul simplu de la sat. Pe lângă morala creştină, e acea morală sătească, care reprezintă fundamentul pentru orice om”, a spus Nica în prezentarea făcută lui Titu Bojin.

În discursul său, Bojin, trecut la UNPR şi ALDE după plecarea din PSD, s-a declarat bucuros că în mandatul său a fost instituită Ziua Judeţului Timiş.

„Am fost aproape 11 ani primar, am fost 20 de ani consilier şi patru ani preşedinte al Consiliului Judeţean. Sunt bucuros şi mândru pentru cetăţenii Banatului pe care îi respect şi care sunt oameni deosebiţi”, a declarat Titu Bojin în discursul său.   

Vă recomandăm să citiţi şi:

Alegerile pentru conducerea PNL Timiş vor fi amânate, după scandalul de la Conferinţa municipală

Alfred Simonis, după scandalul de la alegerile PNL: Caragiale ar fi cu siguranţă invidios că epigonii Brătienilor au reuşit să depăşească în ridicol personajele sale

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările