FOTO Incendiu puternic la un depozit de dezmembrări auto. A fost activat sistemul RO-Alert

FOTO Incendiu puternic la un depozit de dezmembrări auto. A fost activat sistemul RO-Alert

Incendiu la depozitul aflat la marginea Timişoarei, la ieşirea spre Şag FOTO ISU Timiş

Pompierii de la ISU Timiş au fost alertaţi marţi la prânz de un incendiu izbucnit la marginea Timişoarei, la un depozit de dezmembrări auto care aparţine de Muller Guttenbrunn Recycling.


Un puternic incendiu la un depozit de dezmembrări maşini, de la marginea Timişoarei, a dus la activarea sistemului Ro-Alert. 
 
Pompierii de la ISU Timiş intervin cu patru autospeciale de singere cu apă şi spumă, la care se adaugă o autspecială de stingere a societăţii Colterm, aflată în vecinătate. 
 
Incendiul a cuprins depozitul firmei Muller Guttenbrunn Recycling. 
 
Incendiul a cuprins mai multe maşini pregătite pentru dezmembrare. Se pare că focul s-a extins chiar de la o cânteie provocată de un utilaj în timpul tăierii automobilelor. 
 
Din cauza degajării mari de fum, pompierii recomandă persoanelor care se află în apropierea zonei, să rămână în incinte, să închidă geamurile şi să nu se expună la fum. Această recomandare este transmisă şi prin sistemul RO-Alert. 
 
 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările