UPDATE Şoferul unui BMW plug-in hybrid îşi încarcă maşina printr-o metodă inedită

UPDATE Şoferul unui BMW plug-in hybrid îşi încarcă maşina printr-o metodă inedită

Imaginaţia şoferilor nu are limite FOTO Renasterea.ro

Un şofer de BMW plug-in hybrid, cu numere de înmatriculare în Timiş, şi-a pus maşina la încărcat la un stâlp din Timişoara. Cel puţin aşa se vedea din pozele prezentate de un ziar local.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 2 În urma fotografiilor primite de "Adevărul", se poate vedea într-adevăr că maşina este încărcată cu ajutorul unui prelungitor.
 
Un cablu portocaliu care iese de la geamul unei case, este trecut peste trotuar şi coboarât pe stâlpul de electricitate. Metoda este una ingenioasă şi nici nu deranjează trecătorii.

UPDATE 1 Articolul cu BMW-ul care este alimentat cu curent electric pe o stradă din Timişoara a creat multe polemici în mediul online. 
 
Unii dintre internauţi au observat că maşina n-ar lua curent de pe un stâlp electric, ci dintr-un apartament. Deşi imaginile publicate de Renasterea.ro sunt neclare, există posibilitatea ca şoferul să fi trecut prelungitorul pe stâlp, pentru a ajunge la geamul casei.

 

În fotografiile primite de "Adevărul" se vede clar cum un cablu portocaliu iese din casă şi ajunge la maşină

Ştirea iniţială

Un şofer şi-a pus masina, un BMW plug-in hybrid, la încărcat direct de la un stâlp electric din Timişoara, scrie Renasterea.ro. Modelul de maşină este o combinaţie dintre un motor pe benzină şi un motor electric. Deşi în oraş sunt din ce în ce mai multe parcări cu staţii de încărcare rapidă, şoferul BMW-ului a găsit o soluţie mai la îndemâna sa. 
 
Imaginile au fost publicate de site-ul Renasterea.ro, care adăugat: “De funcţionat, probabil că...da, însă nu ştim cât de <ortodoxă> este metoda”.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările