Graffitti şi baschet în loc de gri comunist la Liceul de Informatică Grigore Moisil

Trei elevi de la Liceul de Informatică „Grigore Moisil" au renovat curtea şcolii prin programul internaţional Youth Bank În cadrul acestui proiect, ideea câştigătoare este finanţată, prin intermediul acestui ONG, de sponsori din mai multe ţări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elevii de la clasele de matematică-informatică au arătat în această dimineaţă că talentul lor nu se rezumă doar la cifre, calcule şi ecuaţii. După ce au aplicat la un program de finanţare internaţional destinat tinerilor, trei elevi de 17 ani ai Liceului de Informatică „Grigore Moisil" din Timişoara au primit 2.800 de lei cu care au schimbat faţa şcolii în care învaţă.


Mascaţi şi înarmaţi cu spray-uri de graffiti, copiii au dat viaţă curţii liceului. „Curtea se asemăna cu o închisoare. Acum nu mai avem ziduri gri ci animaţii. În asta ne regăsim. Am dovedit că ştim să fim o echipă. Unii au scris proiectul, alţii l-au implementat, dar toată lumea a muncit. Şi nu vrem să ne oprim aici", a spus Iosif Vidoni, de 17 ani, unul dintre liderii echipei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările