FOTO+VIDEO Taxi în flăcări la Timişoara în urma unui scurt-circuit

FOTO+VIDEO Taxi în flăcări la Timişoara în urma unui scurt-circuit

Taxi-ul a luat foc în urma unui scurt-circuit

Pericolul a fost cu atât mai mare cu cât autoturismul avea instalaţie GPL. În cazul în care pompierii nu ar fi stins flăcările în timp util, maşina ar fi putut exploda.

Ştiri pe aceeaşi temă

O Dacie 1310 a ars azi-noapte, la Timişoara, în cartierul Girocului, în urma unui scurt-circuit. Maşina se afla în garaj, iar proprietarul îşi câştiga pâinea de zi cu zi prin meseria de taximetrist. Pompierii spun că de vină pentru scurt-circuit ar fi chiar proprietarul, care a uitat să decupleze cupola maşinii.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE


Până la sosirea pompierilor, vecinii şoferului au fost cei care au încercat să stingă flăcările cu ajutorul mai multor găleţi umplute cu apă. Ceilalţi vecini şi-au tras maşinile la distanţă în speranţa că autoturismele lor nu vor fi afectate de flăcări. Pericolul incendiului a fost cu atât mai mare cu cât taximetrul avea instalaţia pe gaz, astfel că flăcările ar fi putut produce o deflagraţie.

Din fericire, pompierii au intervenit prompt, astfel că pagubele provocate de incendiu se ridică la doar 2.000 de lei.Taximetristul nu avea decât o asigurare RCA pe vehicul, astfel că va fi nevoit să suporte cheltuielile de reparaţie din propriul buzunar.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările