FOTO Zeci de avioane au făcut senzaţie la un spectacol aviatic care a strâns peste 15.000 de oameni

FOTO Zeci de avioane au făcut senzaţie la un spectacol aviatic care a strâns peste 15.000 de oameni

Spectacolul aviatic de la Timişoara a strâns aproxximativ 15.000 de oameni

Peste 15.000 de oameni au participat la un miting aviatic care a oferit imagini spectaculoase. În eveniment au fost implicate aproape 40 de avioane.

GALERIE FOTO 

A cincea ediţie a spectacolului aviatic Timişoara Air Show a strâns pe Aeroportul din Timişoara aproximativ 15.000 de oameni. În eveniment au fost implicate aproape 40 de aviaoane: aeronavele militare ale Forţelor Aeriene Române, aeronave ultra uşoare – de la Formaţia ASALT şi Aeroclubul României – The Pellicans, avion biplan – Skybolt of Romania, paraşutiştii de la Blue Wings, avioanele tricolore ale Şoimilor României, cei şase letoni de la Baltic Bees şi aeronavele Iacărilor Acrobaţi care au încheiat spectacolul, trecând prin foc şi fum.

Spectacolul a fost condimentat şi cu prezenţa motocicliştilor de la Timişoara Bikers şi chiar cu decolarea şi aterizarea aeronavelor comerciale, Tarom, Wizz Air şi Lufthansa, iar la final, cu un concert de muzică rock. „A fost cel mai complex miting aerian de până acum, cu cele mai multe formaţii participante şi cu cei mai mulţi spectatori prezenţi. A cincea ediţie a Timişoara Air Show a fost cu adevărat una aniversară. Vremea a ţinut cu noi, organizatorii, recompensând toate eforturile noastre cu un apus de soare incredibil. Mulţumim tuturor spectatorilor, care au venit într-un număr atât de mare, partenerilor, piloţilor şi tuturor celor implicaţi.”, a spus directorul aeroportului, Daniel Idolu.

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: