FOTO Sud-africanii de la NEPI aduc în Timişoara cel mai mare multiplex Cinema City din afara Capitalei

FOTO Sud-africanii de la NEPI aduc în Timişoara cel mai mare multiplex Cinema City din afara Capitalei

Proiectul noului mall din Calea Şagului

Timişorenii se vor bucura de spectaculoasa tehnologie 4Dx şi de cele mai noi filme în cele 14 săli digitalizate, cu capacitate totală de 2.400 de locuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fondul sud-african de investiţii NEPI (New Europe Property Investments), unul dintre cei mai importanţi investitori imobiliari de pe piaţa locală, a demarat în Timişoara lucrările la un nou mall regional, care va domina zona de sud a oraşului. Fundaţia noului mall a fost turnată iar construcţia avansează cu rapiditate.
 
Proiectul, situat pe Calea Şagului, va avea o suprafaţă închiriabilă de 70.000 metri pătraţi. O mare parte dintre partenerii NEPI, prezenţi în celelate centre comerciale din ţară, se vor regăsi şi în proiectul dezvoltat în Timişoara.
 
Unul dintre principalele puncte de atracţie al noului mall va fi cinematograful dezvoltat de Cinema City. Multiplex-ul cuprinde în total 14 săli digitale performante, cu o capacitate sporită, dintre care 1 sală dotată cu tehnologia 4Dx. 

4Dx este una dintre cele mai importante inovaţii din istoria cinematografiei, oferind o experienţă pentru toate cele 5 simţuri. Noua sală dedicată acestei tehnologii va include scaune hi-tech mobile şi efecte speciale sincronizate cu acţiunea de pe ecran, precum vânt, ceaţă, fulgere, baloane de săpun, ploaie şi mirosuri, atât pentru filme în format 2D, cât şi 3D. 
 
Cu o capacitate totală de 2.400 de locuri şi o suprafaţă de 4.000 mp, noul cinematograf Cinema City va deveni cel mai mare multiplex din afara Capitalei.

Primul Carrefour mare din Timişoara
 
Proiectul va cuprinde zone generoase de entertainment şi food court, unde timişorenii vor putea alege dintr-o varietate de posibilităţi de distracţie şi petrecere a timpului liber. În plus, copiilor li se pregăteşte cel mai mare şi complex spaţiu de joacă din oraş. În interiorul mall-ului va fi dezvoltat un patinoar şi un nou centru de fitness.
 
Carrefour va deschide în noul mall din Timişoara primul şi singurul hypermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se va întinde pe o suprafaţă de 10.000 metri pătraţi. 

Noul mall din Calea Şagului urmează să fie deschis la data de 15 noiembrie 2015.
 
Din portofoliul NEPI fac parte Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia.

Pe 23 aprilie 2015, NEPI va inaugura Mega Mall, cel mai nou mall din Bucureşti, care promite vizitatorilor săi o experienţă unică de cumpărături şi petrecere a timpului liber. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.
 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările