Demis Roussos și-a anulat concertele din România. Timișorenii își pot recupera de azi banii pe bilete

Mult așteptatul concert al lui Demis Roussos, care ar fi trebuit să se desfășoare pe 1 aprilie, în Sala Olimpia din Timișoara, nu va mai avea loc. Organizatorii au anunțat că turneul din România al vedetei a fost anulat din cauza unor probleme de ordin medical.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanții cântărețului nu au oferit mai multe informații despre boala de care suferă artistul, transmițând doar că pentru a proteja sănătatea lui Demis Roussos au fost nevoiți să renunțe la turneul din România. Acesta ar fi trebuit să înceapă la Timișoara, pe 1 aprilie. Celelalte orașe din țară unde trebuia să cânte muzicianul de origine greacă sunt Brașov, Sibiu și Iași.

Organizatorii susțin că au existat fani și din Germania, Italia și chir din Brazilia care au cumpărat deja bilete pentru concertele din România.
Cei care au cumpărat bilete pentru concertul din Timişoara îşi pot recupera banii în perioada 23 martie – 1 mai 2012, din locurile de unde le-au achizitionat. Mai multe detalii privind recuperarea banilor pot fi apelate și cele două numere de telefon: 0735 869 831 / 0735 869 829

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările