Cum vrea Timişoara să devină primul oraş liber de Covid-19. Maratonul vaccinării: Trei zile şi 10.000 doze de vaccin Pfizer

Cum vrea Timişoara să devină primul oraş liber de Covid-19. Maratonul vaccinării: Trei zile şi 10.000 doze de vaccin Pfizer

Centrul Regional de Afaceri din Timişoara se pregăteşte pentru maratonul de vaccinare FOTO Facebook/CCIAT

Maratonul Vaccinării „Pune umărul pentru Timişoara”: Sute de medici şi voluntari îşi unesc forţele pentru ca oraşul să revină la normalitate

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 23-25 aprilie 2021, la Centrul Regional de Afaceri CRAFT, Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22, se va desfăşura un adevărat maraton de vaccinare, sub sloganul “Pune umărul pentru Timişoara. Vaccinează-te!”.
 
Pe parcursul a trei zile non-stop, atât ziua cât şi noaptea, sute de cadre medicale voluntare şi studenţi la Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara vor fi la datorie pentru a-i primi pe timişorenii care doresc să se vaccineze, într-o iniţiativă comunitară fără precedent, cu un scop unic: victoria prin vaccinare a Timişoarei, în faţa pandemiei.
 
„Ca medici în secţii de Terapie Intensivă, suntem ca nişte medici de front, ne zbatem zilnic să salvăm cât mai multe vieţi. Dar acum, faţă de anul trecut pe vremea asta, avem puterea de a ieşi împreună din pandemie, prin vaccinare. Vaccinarea e gratuită, e eficientă, e sigură şi îi îndemn cu toată căldura pe toţi timişorenii care încă nu s-au vaccinat să se înscrie de îndată pe platforma RoVaccinare şi să vină la Maratonul Vaccinării“, a declarat dr. Dorel Săndesc, şeful Clinicii ATI din cadrul Spitalului Judeţean şi preşedintele Asociaţiei pentru ATI „Aurel Mogoşeanu”. 

Centrul Regional de Afaceri din Timişoara
 
„Salutăm gestul de solidaritate al Camerei de Comerţ, Industrie li Agricultură Timiş, care a pus la dispoziţie gratuit complexul CRAFT, cu toate facilităţile, asigurând astfel o locaţie excepţională pentru desfăşurarea Maratonului Vaccinării”, a adăugat dr. Săndesc.
 
„Timişoara are şansa să fie primul oraş liber de Covid-19 dacă ne vaccinăm toţi. Dacă ştiu ceva, e că timişorenii sunt solidari la greu, de aceea îi chem pe toţi timişorenii să pună umărul pentru oraşul lor, pentru şcoli redeschise, pentru viaţa sportivă şi culturală a oraşului, pentru afacerile locale, pentru normalitatea de care ne e dor tuturor. Acum, la Maratonul Vaccinării, e momentul să ne demonstrăm dragostea pentru ai noştri şi pentru Timişoara. Acum e momentul pentru victoria unei comunităţi unite în faţa virusului”, transmite primarul Timişoarei, Dominic Fritz. 

 
Accesul la vaccinare este gratuit, pe bază de programare. Oricine se poate programa online, pe platforma RoVaccinare (https://programare.vaccinare-covid.gov.ro), sau telefonic, la call center-ul naţional (021.414.44.25) sau la call center-ul Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara (0356.406.517).
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările