Compania Iulius a început lucrările la cea de-a treia clădire de birouri din Openville. Va avea 14 etaje şi faţadă integral din sticlă

Compania Iulius a început lucrările la cea de-a treia clădire de birouri din Openville. Va avea 14 etaje şi faţadă integral din sticlă

UBC 2 a fost deja inaugurată, UBC 1 va fi gata în această vară, iar UBC 3 a intrat în construcţie

În paralel, în Openville continuă lucrările de construcţie la UBC 1, imobilul de 13.000 metri pătraţi care va fi finalizat în această vară, precum şi la parcarea supraetajată cu peste 900 de locuri, care va deveni funcţională în toamnă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania Iulius a demarat, la Timişoara, lucrările la o nouă clădire de birouri clasa A care face parte din ansamblul Openville, cea mai mare dezvoltare cu destinaţie mixtă din vestul ţării. Acesta este cel de-al treilea imobil office dezvoltat sub brandul United Business Center (UBC) din totalul de şapte clădiri prevăzute în proiect. 

„Clădirea UBC 3 va avea aproximativ 18.000 metri pătraţi, 14 etaje şi va fi certificată LEED, urmând să beneficieze de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a creşte eficienţa costurilor la utilităţi şi confortul chiriaşilor. Pe baza experienţei dezvoltării celorlalte două imobile office din Openville, termenul estimat de livrare pe piaţă pentru UBC 3 este de aproximativ 12 luni”, au anunţat cei de la Iulius.
 
În prezent, se lucrează la consolidarea terenului pe care se va înălţa clădirea de birouri. În paralel, în Openville continuă lucrările de construcţie la UBC 1, imobilul de 13.000 metri pătraţi care va fi finalizat în această vară, precum şi la parcarea supraetajată cu peste 900 de locuri, care va deveni funcţională în toamnă. În curând, alte două noi imobile de birouri vor intra în construcţie. În luna ianuarie, Iulius a inaugurat prima clădire de birouri, de 18.000 metri pătraţi, închiriată integral de companii din IT şi automotive. 

UBC 3 va fi gata anul viitor
 
„UBC 3 se va remarca prin silueta arhitecturală deosebită, dar mai ales prin poziţionarea sa, în imediata apropiere a parcului de 55.000 metri pătraţi, care va fi amenajat integral de compania Iulius. Clădirea va beneficia de două intrări principale: de la nivel pietonal şi de la nivelul parcului suspendat, care va fi creat în totalitate peste o dală urbană, deasupra parcării subterane a ansamblului. Astfel, cei care vor lucra în UBC 3 vor avea parte de o panoramă deosebită asupra zonelor verzi şi vor beneficia deacces imediat la cafenelele şi restaurantele amenajate în aer liber, în parcul Openville”, au mai transmis cei de la compania Iulius.
 
Clădirea are prevăzute 14 etaje şi un nivel tehnic, iar demisolul şi parterul vor fi rezervate spaţiilor de retail. Faţada va fi integral din sticlă. Ca şi în cazul celorlalte clădiri de birouri din proiectul mixt, UBC 3 vine în întâmpinarea companiilor care doresc să le ofere angajaţilor cele mai moderne condiţii şi acces rapid la facilităţi şi servicii utile, în timpul programului de lucru şi după. 

Istoria mall-ului: primul a fost inventat de un vienez plecat în America

Regele mallurilor se joacă de-a „Cityville“ la Timişoara. Cartierul pe care îl va construi va costa 220 de milioane de euro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările