Cel mai mare festival dedicat copiilor, pe aerodromul Cioca de lângă Timişoara. Roboţi Transformers, dinozauri uriaşi şi păpuşi gigantice de peste 3,5 metri

Cel mai mare festival dedicat copiilor, pe
aerodromul Cioca de lângă Timişoara. Roboţi Transformers, dinozauri uriaşi şi păpuşi gigantice de peste 3,5 metri

Diplodocus de la Dino Park Râşnov FOTO europafm.ro

În perioada 3-5 septembrie, aerodromul “Cioca” de lângă Timişoara, devine gazda festivalului Timeless 4ALL, un eveniment organizat special pentru cei mici.

Pe lângă cel mai mare parc de distracţii, roboţi Transformers, dinozauri (de la Dino Park Râţnov) şi păpuşi gigantice de peste 3,5 metri înălţime, Timeless 4ALL Festival pune la dispoziţia publicului un planetariu mobil, Magic Dome, care creează o experienţă unică de învăţare prin distracţie, atât pentru copii cât şi pentru cei mari. 
 
“Din exterior pare un iglu, iar în interiorul cupolei există echipamente audio şi video specializate care proiectează 360 de grade. Haideţi să învăţăm împreună prin joacă despre Univers!”, spune Alina Ostace, reprezentantul Magic Dome, un planetariu mobil cu un diametru de şase metri şi o înălţime de 4 metri unde pasionaţii, şi nu numai, vor putea porni într-o călătorie în Univers ca să descopere Calea Lactee, Aurora Polară sau incredibilul Soare. 
 
“Vom avea programe la fiecare 45 de minute. Planetariumul are o capacitate de 30 de persoane, dar din măsuri de siguranţă vor intra câte 20. Cei interesaţi vor putea să îşi facă rezervare pentru a nu rata acest moment inedit.”, Minodora Stancu - project manager Timeless 4ALL. 
 
Timeless 4 ALL se doreşte să fie altceva. Este un festival pentru întreaga familie. Acesta aduce un concept unic în România şi în zona balcanică. 
 
“Vrem să creăm o mişcare nouă în domeniul distracţiei, pe care să o transformăm în brand şi care să pună Timişoara pe harta turistică a festivalurilor. Dar înainte de toate, ne dorim să readucem zâmbetul larg pe chipul copiilor, să redăm entuziasmul tinerilor şi să reconectăm întreaga familie trăind momente memorabile la Timeless 4 ALL”, a spus Călin Ionescu, directorul artistic al festivalului.
  
Timp de 3 zile, în perioada 3-5 septembrie, Aerodromul “Cioca” din Timişoara se va transforma într-un uriaş parc de distracţii. 
 
Parcul de distracţie se va amenaja pe 3.000 de metri pătraţi: va avea 12 tobogane gonflabile, două trenuleţe, două carusele, o pistă de maşinuţe tamponabile, trambuline elastice, piscină cu baloane pe apă şi alte surprize. Nu vor lipsi nici dinozaurii uriaşi.
 
Un spaţiu important din cadrul festivalului este scena mare. În cele trei zile, vor performa DJ Ist, DJ Angelo Es, DJ Ally Knaz, Haaraw, Gaşca Zurli, Teatrul Merlin, Dorian Popa, Andra Gogan, Mario Fresh, Magicianul Lorenzo Cristian, Teatrul Merlin, Celia, Bibi şi Antonio Pican.
 

Vă mai recomandăm:

Aerodromul “Cioca” din Timişoara se va transforma într-un uriaş parc de distracţii. Copiii vor putea admira dinozauri gigantici

Peste 20.000 de spectatori au trecut pragul în cele trei zile de Flight Festival de la Aerodromul Cioca VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările