Aerodromul “Cioca” din Timişoara se va transforma într-un uriaş parc de distracţii. Copiii vor putea admira dinozauri gigantici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinozaurii vor ajunge la Timişoara cu ajutorul celor de la Dino Parc Râşnov
Dinozaurii vor ajunge la Timişoara cu ajutorul celor de la Dino Parc Râşnov

În perioada 3-5 septembrie 2021, la Timişoara se va organiza cel mai mare festival dedicat întregii familii, Timeless 4ALL.

Există nenumărate festivaluri cu tematici diverse, dar Timeless 4 ALL se doreşte să fie altceva. Este un festival pentru întreaga familie. Acesta aduce un concept unic în România şi în zona balcanică. 

“Vrem să creăm o mişcare nouă în domeniul distracţiei, pe care să o transformăm în brand şi care să pună Timişoara pe harta turistică a festivalurilor. Dar înainte de toate, ne dorim să readucem zâmbetul larg pe chipul copiilor, să redăm entuziasmul tinerilor şi să reconectăm întreaga familie trăind momente memorabile la Timeless 4 ALL”, a spus Călin Ionescu, directorul artistic al festivalului.

  

Timp de 3 zile, în perioada 3-5 septembrie, Aerodromul “Cioca” din Timişoara se va transforma într-un uriaş parc de distracţii. 

Parcul de distracţie se va amenaja pe 3.000 de metri pătraţi: va avea 12 tobogane gonflabile, două trenuleţe, două carusele, o pistă de maşinuţe tamponabile, trambuline elastice, piscină cu baloane pe apă şi alte surprize. Nu vor lipsi nici dinozaurii uriaşi.

“Există acum o generaţie interesată în mod deosebit de lumea dinozaurilor. În România s-au deschis câteva atracţii pentru genul acesta de fani. Pentru ei, la Timeless Festival aducem dinozaurii acasă, în Timişoara. Să ai un selfie cu dinozauri e la mare căutare acum! Noi facem bucuria asta publicului nostru!”, a transmis Minodora Stancu, manager de proiect Timeless 4ALL Festiaval.

“Toţi ne aducem aminte cum în excursiile de altădată care se organizau în familie ca formă de distracţie, cel mai aşteptat moment era picnicul ce se lăsa la final cu jocuri, glume şi hohote de râs conectând întreaga familie cu bună dispoziţie şi armonie. Ne-am propus să facem cel mai mare picnic de familie din România. Pentru asta cei care ne trec pragul nu trebuie să îşi uite păturica, tacâmurile şi mâncarea sunt la noi, în cea mai tare locaţie din oraş Timeless Festival, la Aerodromul “Cioca” din Timişoara. Tot ce trebuie, e să veniţi în număr cât mai mare nu doar ca să spargem cifre record, ci să facem dovada ca Timişoara e o familie imensă”, a mai spus Minodora Stancu.

Festivalul Timeless 4ALL pune la dispoziţia publicului pentru relaxare o zonă de lounge, un Food Court unde se vor putea degusta preparate culinare delicioase, staţii de îngheţată şi răcoritoare dar şi alte surprize. 

Pandemia a furat din gustul vieţii tinerilor de astăzi şi i-a ţinut de multe ori departe de a-şi trăi vârsta. De aceea, Timeless Festival vrea să le redea entuziasmul prin vibraţia unui festival adevărat. Pe scenă vorurca DJ Ist, DJ Angelo Es, DJ Ally Knaz, Haaraw, Gaşca Zurli, Teatrul Merlin, Dorian Popa, Andra Gogan, Mario Fresh, Magicianul Lorenzo Cristian, Teatrul Merlin, Celia, Bibi şi Antonio Pican. 

“Numele artiştilor care fac line-up-ul primei ediţii a Festivalului Timeless 4ALL este ales pe măsura preferinţelor publicului căruia ne adresăm. Sunt în vogă, sunt idolii noii generaţii de consumatori de concerte şi spectacole, sunt în topul vizualizărilor online”, a declarat Mario Nay, organizator Timeless Festival.

Timeless 4ALL este un festival care nu are restricţii de vârstă, mai ales că vrea să celebreze bucuria în familie, armonia şi buna dispoziţie. 

Vor exista şi atelierele, workshop-urile, prezentări şi demonstraţii pregătite de organizatori. 

În cele 3 zile de Timeless Festival sunt activităţi şi distracţii pe alese: Dino Park, cursa de obstacole, trambuline, castele gonflabile, animatori de circ, teatru de păpuşi, show de magie şi mai câte, staţii VR, staţii de gaming, perete de căţărat, kart-uri electrice, fotbal gonflabil, Planetarium, o variantă proprie a competiţiei IronMan numită IronKid.


Vă mai recomandăm:
 

Citeşte şi:

FOTO Povestea Aeroportului “Cioca”, visul neîmplinit al Timişoarei interbelice


FOTO Cum a dispărut satul pe al cărui loc s-a construit primul aeroport civil al Timişoarei

FOTO Confort rezidenţial second-hand: cartier de vile din buza pistei aeroportului utilitar „Cioca"

„Vitezomanii“ văzduhului: pasiunea pentru zbor îi face pe unii să renunţe la „joburile pământeşti”

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite