Actriţa Oana Pellea s-a accidentat în timpului unui spectacol, la Timişoara. A jucat până la capăt cu baston de recuzită

Actriţa Oana Pellea s-a accidentat în timpului unui spectacol, la Timişoara. A jucat până la capăt cu baston de recuzită

Oana Pellea este una dintre cele mai apreciate actriţe din România

Îndrăgita actriţă Oana Pellea a ţinut să ducă până la sfârşit spectacolul “Efectul razelor gamma”, iar apoi a fost transportată la spital.

În timpul spectacolului “Efectul razelor gamma”, jucată la Filarmonicii Banatul din Timişoara, în faţa unei săli pline, actriţa Oana Pellea a suferit o fisură la piciorul stâng. În ciuda durerilor, actriţa  nu a întrerupt spectacolul, ci l-a dus până la capăt, chiar dacă s-a folosit de un baston. 
 
Întâmplarea a fost povestită de profesorul Vasile Popovici, prezent la spectaciolul de luni seara.
“O mare actriţă levitând. În seara asta, pe o scenă din Timişoara, în timpul spectacolului <Efectul razelor gamma>, Oana Pellea şi-a luxat piciorul, dacă doar luxaţie e. Nu doar că şi-a dus spectacolul până la capăt într-un baston ce părea de recuzită, fără ca nimeni din sală să bage de seamă că s-a întâmplat ceva, dar a avut puterea să ne facă să rândem şi să plângem cu personajul ei până la sfârşit. Iar noi am râs, am tot râs şi am plâns în deplină inocenţă. La ieşire a fost dusă cu salvarea. A levitat pe scenă până la ultimele aplauze”, a scris Vasile Popovici, pe pagina sa de Facebook.
 
Imediat după piesă, Oana Pellea a fost dusă cu salvarea la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde medicii i-au acordat îngrijirile necesare.
 
“Mulţumesc publicului minunat din Timişoara. Mulţumesc, Spectacol TM pentru organizare şi pentru ajutorul dat după accidentul de pe scenă. Mulţumesc corpului medical de pe Salvare şi celui de la Sitalul Judeţean pentru profesionalismul desăvârşit şi atenţia acordată. Multumesc, Cristina Casian, Florina Gleznea şi Mariana Camarasan pentru ajutorul şi dragul dăruit. Multumesc echipei tehnice a Teatrului Metropolis. Din păcate accidentul de pe scena s-a soldat cu o fisură urâţică la piciorul stâng...voi fi indisponibilă două luni.
Mă bucur că am putut duce spectacolul la bun sfărşit şi pentru asta mulţumesc Bunului Dumnezeu că El mi-a dat puterea să continui! Altfel, m-am bucurat enorm că am jucat ieri seara <Efectul>, la Timişoara. Break a leg…chiar a funcţionat”, a scris Oana Pellea, pe pagina ei de Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: