A fost demisă şefa DSP Timiş, cea care s-a făcut de râs după primul caz de coronavirus din Timişoara

A fost
demisă şefa DSP Timiş, cea care s-a făcut de râs după primul caz de coronavirus din Timişoara

Cornelia Malac

Cornelia Malac, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, a fost schimbată din funcţie, marţi, 10 martie, în urma unei decizii venite de la Ministerul Sănătăţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cornelia Malac, şefa Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, a devenit cunoscută la nivel naţional după apariţia primului caz de coronavirus în Timişoara. În timpul conferinţei de presă susţinută în 28 februarie, Malac nu a reuşit să lege două fraze în faţa jurnaliştilor. 
 
Marţi, 10 martie, printr-o decizie a Ministerului Sănătăţii, Cornelia Malac a fost schimbată din funcţie. Conform unor surse, în locul ei a fost numit în funcţia de director interimar Luciana Mariana Rădulescu, fost director executiv al CJAS Timiş. 

Cornelia Malac rămâne la DSP Timiş, pe postul de director economic.
 
Cornelia Malac, care este soţia preşedintelui Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş, Romeo Malac şi cumnata primarului PSD din Dumbrăviţa, Victor Malac, a ajuns prima dată pe funcţia de şef al Direcţiei de Sănătate Publică în 2015, când a fost numită interimar, după ce a ocupat înainte funcţia de director economic.
 
Cornelia Malac a ocupat funcţia de director interimar al DSP până în 2017, când a fost schimbată. A revenit, însă, pe funcţie în 2018, fiind numită director al DSP de Sorina Pintea.

Citiţi şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările