”O, brad frumos”, cât ești de strâmb! GALERIE FOTO

”O, brad frumos”, cât ești de strâmb! GALERIE FOTO

o brad frumos 5

Mureșenii care trec prin centrul orașului au ocazia să admire o frumusețe de brad, care, din orice unghi ai privi, dă impresia că stă să cadă în orice moment.

Bradul uriaș are o înălțime de 25 de metri și a fost adus la Târgu-Mureș cu utilaje speciale tocmai din munţii Gurghiului, de pe valea Fâncelului, de la 75 de kilometri distanţă de orașul nostru. Tot de acolo a provenit și bradul e Crăciun de anul trecut. Molidul are 120 de ani şi cântăreşte aproape șase tone.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO cu bradul strâmd cin centrul orașului!Angajații de la Administrația Serelor, Parcurilor și Zonelor Verzi din Târgu-Mureș au început astăzi pregătirea bradului pentru ca acesta să fie cât mai repede împodobit, urmând ca instalația de iluminare să fie aprinsă în data de 5 decembrie. Sperăm ca aceștia să observe ceea ce mii de localnici care au traversat centrul orașului au observat cu amuzament, și anume că bradul este înclinat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările